Recunoaștere pentru hotelul Ramada Plaza din București

ramadaplazabucharestHotelul Ramada Plaza din București a fost ales de către Wyndham Hotel Group pentru a reprezenta brandul Ramada Plaza în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, precizează reprezentanții hotelului într-un comunicat.

Brandul Ramada este recunoscut și foarte apreciat la nivel mondial pe piața ospitalității, iar această propunere de reprezentare la nivelul întregii regiuni, este nu doar o mândrie și o recunoaștere a eforturilor și investițiilor importante realizate în ultimii ani, dar este și o mare responsabilitate care ne obligă și pe care intenționăm să o onorăm cu rezultatele noastre și în anii următori.”, a afirmat, cu această ocazie, Daniel Ben-Yehuda, Director General Ramada Plaza Bucharest Hotel.

În cadrul acestui proiect de reprezentare se va realiza un material de prezentare de tip Virtual Reality sub directa îndrumare a echipei de specialiști Wyndham, beneficiind de suportul tehnic al unei firme de profil din Statele Unite.

Investițiile realizate în mod special la nivelul re-designului funcțional al spațiilor publice, a sălilor de conferințe, dar mai ales investiția în cadrul bazei sportive, sunt doar câteva dintre facilitățile care confirmă alegerea hotelului Ramada Plaza Bucharest de către Wyndham Hotel Group.

Finalizarea investiției de 5 milioane de euro pentru facilitățile clubului Vitality, a avut ca ultimă etapă o bază sportivă în aer liber ce include nu mai puțin de 6 terenuri de tenis pe zgură amenajate la standard competițional internațional cu sistem de nocturnă ultramodern și două mini terenuri de fotbal cu suprafață de joc artificială de ultimă generație.

Ramada Plaza Bucharest Hotel este o proprietate independentă afiliată grupului internațional Wyndham Worldwide, una dintre cele mai mari companii globale de ospitalitate.