Brandul DoubleTree by Hilton intră pe piața hotelieră din Cluj-Napoca

Hilton anunță oficial deschiderea hotelului DoubleTree by Hilton Cluj - City Plaza, prima unitate sub brandul DoubleTree by Hilton din Cluj. Aflat în proprietatea Transylvania Trek, care îl şi administrează, hotelul (fostul City Plaza) este situat pe Strada Sindicatelor 9-13, la numai 8 km distanţă de Aeroportul Internaţional Avram Iancu.

Suntem încântaţi să ne întâmpinăm oaspeţii în cel mai nou hotel din Cluj- Napoca”, a declarat Andreea Bălaj, General Manager al DoubleTree by Hilton Cluj - City Plaza. “Hotelul este primul de acest tip care s-a deschis în frumosul nostru oraş, care atrage în fiecare an numeroşi turiști. De la cei care îşi doresc să exploreze oraşul, până la cei care vor să organizeze conferinţe în spaţiul nostru versatil, special amenajat în acest scop, ne adaptăm cerinţelor fiecărui călător,” a adăugat Andreea Bălaj.

doubletreebyhiltonclujnapoca

AICI puteți citi un interviu cu Andreea Bălaj, General Manager al hotelului, despre afilierea hotelului City Plaza la brandul DoubleTree by Hilton.

Printre facilităţile oferite de hotel se numără:

  • Restaurante

Turiștii pot porni într-o adevărată călătorie culinară în restaurantul Marco Polo, cu un bufet asortat pentru micul dejun, astfel încât să-şi înceapă ziua în forţă. Pentru prânz şi cină, pot să aleagă dintr-o mulţime de preparate internaţionale, oferite de restaurantul Ken Sai, unde sunt disponibile inclusiv reţete europene de succes, pregătite într-o notă inedită, cu ingrediente proaspete, naturale, cultivate la nivel local. După apetisantul meniu de la Ken Sai, oaspeţii se pot instala confortabil în Barul Syndicate al hotelului, unde îi aşteaptă o selecţie clasică de băuturi apreciate în toată lumea, între care diverse tipuri de coniac şi whisky.

  • Spații de relaxare

Oaspeţii pot să se împrospăteze la Salute Per Aqua Spa, beneficiind de tratamente corporale şi masaje relaxante, sau să facă o baie în piscina încălzită din interiorul hotelului, de unde se deschide o minunată panoramă asupra oraşului. De asemenea, au la dispoziţie un centru de fitness deschis non-stop.

  • Săli pentru întâlniri și evenimente

DoubleTree by Hilton Cluj - City Plaza are trei săli de conferinţe iluminate natural, cu o capacitate de până la 410 oaspeţi. Având o recepţie pentru servirea băuturilor şi două terase panoramice, de unde se deschid privelişti superbe asupra oraşului, hotelul oferă spaţii pentru orice eveniment corporatist sau privat.

DoubleTree by Hilton este unul dintre brandurile cu o răspândire rapidă la nivel global. În prezent, există peste 500 de unități de lux sub acest brand cu peste 119 000 camere în oraşe cheie, zone metropolitane şi destinaţii de vacanţă pe șase continente.

Hilton este o companie hotelieră globală, ce deține un portofoliu de 14 branduri de înaltă calitate și aproape 5000 de proprietăţi, cu peste 812.000 de camere în 103 ţări şi teritorii.