Orbis Hotel Group aduce în București un nou brand hotelier: ibis Styles

ibisstylesOrbis Hotel Group, partener strategic în Europa de Est al AccorHotels, își continuă dezvoltarea în regiune într-un ritm rapid. Grupul își extinde rețeaua de hoteluri prin semnarea unui contract de management pentru un hotel ibis Styles în București cu partenerul și investitorul local, Construcții Erbașu S.A..

Clădirea existentă (fostul hotel Erbaș din sectorul 1), situată în imediata vecinătate a cartierului de afaceri din București, se va alătura rețelei ibis Styles la mijlocul anului 2018, după renovarea completă. Hotelul va dispune de 96 camere, un restaurant, un bar, precum și o sală de conferințe.

"Orbis este cel mai mare grup hotelier din Europa de Est și țintim poziția de lider și în România, una dintre cele mai dinamice piețe din regiune. România oferă o perspectivă excelentă pentru hoteluri cu branduri internaționale atât în capitală, cât și în țară, cu un sprijin regional puternic din partea Orbis. Sosirea ibis Styles la București, o marcă internațională cunoscută și recunoscută, care oferă inovație și o nouă experientă hotelieră, confirmă dinamismul strategiei noastre de dezvoltare în România", a declarat Gilles Clavie, președinte și CEO al Orbis Hotel Group.

Ibis Styles, marca economică a AccorHotels, oferă un design și o atmosferă unice, un serviciu relaxat, prietenos și primitor, unde oaspeții pot simți convivialitatea și specificul local al orașului. Creativitatea și umorul de calitate sunt semnele distinctive ale acestor hoteluri confortabile, de designer, ce formează o rețea de aproape 400 de proprietăți în întreaga lume.

Suntem încântați să punem, împreună cu Orbis/AccorHotels, bazele primului proiect ibis Styles din București și sperăm că va avea un mare succes", a comentat Cristian Romeo Erbașu, director general al Construcții Erbașu S.A..