Primul hotel Hilton Garden Inn din România se deschide în ultimul trimestru al anului

Lucrările de construcție la structura clădirii care va găzdui primul hotelul Hilton Garden Inn din România au fost finalizate, urmând ca hotelul, situat în centrul istoric al Bucureștiului, să fie deschis în trimestrul al 4-lea din acest an, au anunțat oficialii companiei.  

Hilton Garden Inn București este amplasat în clădirea de patrimoniu, proiectată în 1886 de arhitectul ungur Fecit A. Lang, situată în centrul vechi al capitalei, pe strada Doamnei nr. 12, înconjurată de alte obiective istorice, aflate la câțiva pași de cele mai populare obiective turistice, atracții, restaurante și zona de shopping. Hotelul va avea 201 camere și va fi administrat de compania de management hotelier Apex Alliance Hotel Managament. 

hiltongardeninn

Suntem încântați să colaborăm cu Hilton pentru a aduce acest brand premiat în oraș și pentru a oferi servicii de excelență. Așteptăm cu nerăbdare finalizarea lucrărilor, să ne întâmpinăm oaspeții, oferindu-le o experiență unică în Centrul Vechi al orașului, cândva numit “Micul Paris”, spune Maria Drăgulin, Director General Hilton Garden Inn Bucharest Old Town. 

Brandul Hilton Garden Inn a redefinit segmentul hotelurilor pe segmentul mediu cu un produs care oferă cazare de lux, de primă clasă, la un preț accesibil.


Cele mai citite articole

Prev Next