Hotel Epoque aduce soluţiile inovative Tink Labs la Bucureşti

handyHotelul Epoque din București a încheiat un parteneriat cu Tink Labs Limited, start-up-ul din Hong Kong care revoluţionează experienţa de călătorie, parteneriat prin care pune la dispoziţia oaspeţilor hotelului soluţia de telefonie mobilă handy.

handy, produs de Tink Labs Limited, este o soluţie mobilă de călătorie care combină funcţionalitatea unui smartphone și serviciile hoteliere într-un singur dispozitiv integrat. Smartphone-urile handy sunt customizate pentru fiecare hotel în parte şi furnizează în mod gratuit călătorilor conectivitate nelimitată la internet, apeluri locale şi internaționale nelimitate, precum şi ghiduri turistice interactive şi acces rapid la concierge şi la serviciile hotelului. handy este deja activ în 20 de oraşe şi 100 000 camere, fiind folosit deja de peste 10 milioane de utilizatori.

După succesul înregistrat pe pieţe din întreaga lume, de la Hong Kong la Londra, suntem încântaţi de parteneriatul cu Hotel Epoque, prin care oferim o experienţă completă de călătorie oaspeţilor hotelului.”, declară Terence Kwok, Fondator şi CEO al Tink Labs. “Noi credem că a menţine oaspeţii conectaţi permanent cu destinaţia pe care o vizitează contribuie în mod esential la îmbunătăţirea experienţei turistice pentru călători, pentru hotelieri şi nu în cele din urmă pentru oraş, ca destinatie turistică. De aceea, ne propunem să oferim handy calătorilor din zeci de pieţe noi în anul următor.”

Începând din august 2017, oaspeţii Epoque se pot bucura de conectivitate gratuită şi de întreaga gamă de servicii oferita de handy. Până la această dată, handy a fost utilizat de peste 10 milioane de călători din peste 20 de oraşe din întreaga lume, acoperind peste 100 000 de camere. handy este partener al marilor lanțuri hoteliere precum Ritz-Carlton, Intercontinental, Sheraton şi altele.

Parteneriatul cu handy reprezintă o valoare adaugată serviciilor boutique oferite clienţilor Epoque. handy se integrează perfect filosofiei de ospitalitate care a consacrat Epoque, dovedindu-se atât o soluţie extrem de funcţională cât şi un confort personalizat, propriul concierge virtual. Wi-Fi gratuit este deja o cerintă de baza în industria noastră, în timp ce conectivitatea devine un factor-cheie pentru călătorii de business şi de leisure, pe întreaga durată a călătoriei.  Prin handy, am reuşit să îmbunătaţim experienţa oaspeţilor noştri, şi să maximizăm acel engagement atât de important pentru noi, hotelierii, cu nevoile, prioritaţile şi preferinţele oaspeţilor – ceea ce se traduce întotdeauna prin fidelizarea lor.”, spune Diana Popescu, CEO Epoque Hotel.

dianapopescuepoque

Pe lângă punerea la dispozitia călătorilor a unei soluţii de conectivitate permanentă, handy ajută hotelierii să exploreze şi să analizeze profilul clienţilor şi, implicit, să dezvolte linii potenţiale de venituri, creând astfel o experienţă personalizată pentru o mai bună retenţie a oaspeţilor. Utilizarea handy pe alte pieţe a demonstrat că serviciul se integrează în profilul de facilitaţi al unitaţii şi măreşte gradul de utilizare a serviciilor hotelului, putând să crească veniturile auxiliare până la 20%.

De asemenea, handy a determinat şi o creştere cantitativă si calitativă a satisfacţiei consumatorului, mărind scorul pe Trip Advisor în medie cu 0.31, ceea ce se traduce printr-o creştere de 3.4% în RevPAR. Datele furnizate de platformă contribuie la o mai bună întelegere a profilului oaspetelui, analiză în urma căreia hotelul este în măsură să ofere servicii cu un grad mai mare de personalizare, lărgindu-se astfel utilizarea serviciilor hotelului.

Parteneriatul cu Hotel Epoque demonstrează încă o data faptul că handy schimbă în bine ospitalitatea şi turismul. Pe măsură ce ne dezvoltam global, ne selectam cu grijă partenerii care ne împărtaşesc viziunea de a oferi călătorilor libertatea pe care o merită.” adaugă Kwok.

În top 3 start-ups în Hong Kong, Tink Labs a obţinut recent 125 milioane de dolari în cadrul ultimei runde de finanţare în vederea extinderii globale, printre investitori numărându-se FIH Mobile, Sinovation Ventures şi Cai Wensheng.


Cele mai citite articole

Prev Next