Frank Reul a fost numit Director de dezvoltare al grupului Orbis

frankreulGrupul hotelier Orbis apasă pedala de accelerație în ceea ce privește extinderea rețelei în Europa de Est și își consolidează totodată echipa de dezvoltare, numindu-l pe Frank Reul Director de Dezvoltare. Acesta va conduce toate activitățile de dezvoltare a activelor Orbis Group în Europa de Est, raportând direct către Consiliul de Administrație al Orbis S.A.

Frank Reul și-a demonstrat deja abilitățile și rezultatele puternice în calitate de Area General Manager al Orbis & AccorHotels pentru România, Bulgaria și Macedonia din 2014, unde supraveghează operațiunile și proiectele de dezvoltare, inclusiv în Balcani și Croația. Frank Reul este acum nominalizat ca Director de dezvoltare al Orbis și va conduce toate activitățile de dezvoltare a activelor Orbis Group în Europa de Est, raportând direct către Consiliul de Administrație al Orbis S.A.”, se arată într-un comunicat al companiei.

În calitate de Director de dezvoltare al Orbis, Frank Reul va fi dedicat activității de dezvoltare a „activelor light” ale grupului (franciză și contracte de management). 

În același timp, achizițiile și dezvoltarea noilor filiale rămân responsabilitatea echipei Orbis Asset Management - condusă de Dominik Sołtysik, în strânsă colaborare cu echipa lui Frank.

Cu 8 deschideri hoteliere în următoarele câteva luni, în: România (Mercure Sighișoara Binderbubi, ibis Styles Arad, Mercure Bucharest Unirii), Serbia (Mercure Belgrade Excelsior), Bosnia și Herțegovina (Novotel Sarajevo, MGallery by Sofitel Tarcin Forest Resort & Spa) Macedonia (Mercure Tetovo) și Ungaria (ibis Styles Airport din Budapesta) și cu un număr record de 40 de contracte în curs, Orbis își consolidează echipa de dezvoltare pentru a susține ritmul de expansiune din Polonia și pentru a stimula prezența pe piețe noi și promițătoare din Europa de Est.

"Pe de o parte, Europa de Est este o piață mare, cu una dintre cele mai mari creșteri ale PIB-ului din Europa, generând o cerere puternică și în continuă evolutie pentru serviciile hoteliere de afaceri și de agrement. Pe de altă parte, observăm în mod clar că dezvoltatorii și fondurile de investiții care au rămas în trecut în afara proiectelor de tip hotel, recunosc acum o creștere a profitabilității în industria hotelieră, nu numai în Polonia, ci în întreaga regiune a Europei de Est. Vrem să accelerăm dezvoltarea activelor și să facem mărcile AccorHotels să fie și mai vizibile în regiune și pe piețele emergente precum Serbia, Croația, România, Slovenia sau Bulgaria. Prin urmare, ne-am reorganizat echipa de dezvoltare din regiune pentru a ne putea atinge mai bine obiectivele", explică Gilles Clavie, CEO al Orbis S.A.