Primul hotel Hilton Garden Inn din România s-a deschis în “inima” Bucureștiului

Primul hotel Hilton Garden Inn din România și-a deschis porțile la sfârșitul lunii decembrie 2017, chiar în “inima” Bucureștiului. Situat în centrul istoric la capitalei, hotelul cu 201 camere s-a alăturat celorlalte 8 proprietăți ale brandului Hilton de la nivelul întregii țări, fiind primul hotel de la noi afiliat brandului Hilton Garden Inn.

“Cum numărul turiștilor în România creşte de la un an la altul, suntem încântaţi să deschidem primul Hilton Garden Inn chiar în inima capitalei,” a declarat Maria Dragulin, General Manager, Hilton Garden Inn Bucharest Old Town. “Aşteptăm cu nerăbdare să le oferim oaspeţilor noştri o şedere de neuitat, în condiţii excelente de cazare, la numai câţiva paşi de tot ce are de oferit oraşul.”, a adăugat directorul hotelului.

hiltongardeninn2

Noul hotel este situat foarte aproape de atracţiile turistice din Bucureşti, cum ar fi Mănăstirea Stavropoleus, Palatul CEC, Biserica Sf. Anton şi Ateneul Român. Accesul se face uşor cu transportul în comun, clădirea aflându-se la câțiva paşi de staţia de metrou Universitate.

Oaspeţii pot lua masa la hotel, la Garden Grille® & Bar, care oferă zilnic un mic-dejun proaspăt. Pentru prânz şi cină, pot alege dintr-o gamă de specialităţi de sezon, însoţite de vinuri din Europa Centrală, mărci internaţionale de bere şi cocktail-uri clasice. Terasa în aer liber a hotelului oferă o privelişte spectaculoasă a oraşului vechi şi îi invită pe oaspeţi să se bucure de reţete de sezon, preparate la grătar. În plus, magazinul hotelului este deschis non-stop şi oferă o selecţie completă de gustări sărate, dulciuri şi băuturi răcoritoare.

hiltongardeninn3

Hilton Garden Inn Bucharest Old Towns oferă facilităţi şi servicii variate, printre care acces gratuit la Wi-Fi, un centru de afaceri deschis 24 de ore şi o sală de fitness. De asemenea, hotelul pune la dispoziţia oaspeţilor săli de întruniri - spaţii luminoase, cu un program flexibil. Dispunând de 300 de metri pătraţi de spaţiu adaptabil, hotelul devine o bază ideală pentru nunţi, recepţii şi evenimente corporate, cu o capacitate de până la 160 de persoane şi opţiunea de catering în locaţie.

În cadrul Hilton Garden Inn Bucharest Old Town oaspeții se pot bucura de avantajele programului de fidelizare Hilton Honors®.

Hilton (NYSE: HLT) este o companie hotelieră globală, ce deține un portofoliu de 14 branduri de înaltă calitate și aproape 5100 de proprietăţi, cu peste 838.000 de camere în 103 ţări şi teritorii.

Portofoliul companiei numără brandurile Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Canopy by Hilton, Curio - A Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, Tapestry Collection by HiltonTM, Embassy Suites by Hilton, Hilton Garden Inn, Hampton by Hilton, Tru by Hilton, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton şi Hilton Grand Vacations.