Infuzie de peste 2 milioane de euro în centrul spa din cadrul Crowne Plaza București

crowneplazaspaAna Hotels anunță finalizarea modernizării centrului spa din cadrul Crowne Plaza Bucharest Hotel în urma unei investiții de peste 2 milioane de euro.

Renovarea noului centru Spa din cadrul hotelului Crowne Plaza București s-a realizat într-un interval de 6 luni, a implicat un buget de peste 2  milioane de Euro și se prezintă publicului sub numele de “Essenza - Pure Wellness. The Pathway to Equilibrium”.

Aniversând în luna aprilie 20 de ani pe piața hotelieră bucureșteană sub afilierea internațională „Crowne Plaza”, hotelul de patru stele din Bulevardul Poligrafiei a trecut prin mai multe serii de renovări și investiții, cele mai recente având loc anul trecut, vizând extinderea celei mai mari săli de evenimente (Crown Ballroom) și renovarea centrului SPA.

În urma investiției masive într-un spațiu aducător de liniște și calm, Essenza - Pure Wellness aduce o premieră pe piața hotelieră din România: terapia prin plutire pe baza imersiunii complete în apă sărată. Acest tip de relaxare completează eliberarea de stres cu meditația profundă și cu senzația de imponderabilitate, potrivit reprezentanților hotelului.

De asemenea, centrul dispune de dotări de cel mai înalt nivel de design și funcționalitate pentru piscina interioară, saună umedă, saună uscată, experiența unui hamam autentic, sală cu gheață, jacuzzi exterior, centru de fitness, paturi de apă pentru relaxare, dar și o sală dedicată cursurilor de yoga, pilates, chi gong sau dansuri.

logo ESSENZA

Stilul în care a fost conceput întregul centru SPA respectă principiile unei vieți echilibrate, inundate de lumină și esențe naturale. Centrul se extinde pe trei niveluri (parter, mezanin și etaj) și are aproape 1.000 de mp finisați cu piatră naturală, ceramică, cupru, piele, lemn, sticlă.

Este în pregătire și un centru boutique din care oaspeții centrului să își poată cumpăra produse cosmetice prin care să își completeze pe cont propriu experiența wellness trăită aici.

Centrul SPA este deja deschis oaspeților Crowne Plaza și tuturor celor din afara hotelului. "Essenza - Pure Wellness" va opera în parteneriat cu terapeuți pregătiți la cel mai înalt nivel pentru a oferi experiențe inedite tuturor celor care îi trec pragul.

Încă din 2015, ANA Hotels este prima companie românească de ospitalitate după cifra de afaceri, confirmând viziunea proprietarului companiei, aceea a calității de top a produselor și serviciilor. Grupul deține, în București, Athenee Palace Hilton (și el în plan să înceapă renovările în acest an) și Crowne Plaza Bucharest Hotel. În Poiana Brașov dispune de hotelurile Sport și Bradul, clasificate la 4* și hotelul Poiana, clasificat la 3*, iar în Eforie Nord de Hotelul Europa clasificat la 4*.

Grupul deține în portofoliu și trei centre wellness, Sport Welness Spa în Poiana Brașov, Ana Aslan Health Spa în Eforie Nord și Essenza - Pure Wellness din București. În 2016, cifra de afaceri a companiei a urcat la 31,5 milioane Euro, înregistrând o creștere de 9,6% față de 2015, iar în 2017 a înregistrat o creștere totală de 4.5%.