Peste 200 de proprietari și manageri de hoteluri și de restaurante, la FORO 2018

Peste 200 de proprietari și manageri de hoteluri și de restaurante, la FORO 2018
person Horeca
access_time_filled

Peste 200 de proprietari, manageri și chefi de ai principalelor restaurante din România, proprietari și manageri ai hotelurilor reprezentative de 4 și 5 stele, chefi, arhitecți și designeri cu proiecte de hoteluri și de restaurante din 40 de orașe s-au înscris la FORO 2018 – Romanian International Tourism Forum, eveniment care va avea loc pe 8 iunie, la Athenee Palace Hilton din București.

Agenda evenimentului este structurată în 4 sesiuni plenare: Sesiunea 1: Rolul reputației în industria ospitalității și rolul acestei industrii pentru reputația unei țări;  Sesiunea 2: Hoteluri: managementul reputației, calitatea serviciilor, calitatea spațiilor; Sesiunea 3: Restaurante: managementul reputației, calitatea serviciilor, calitatea spațiilor; Sesiunea 4: Spațiu și reputație. Arhitectură și design.

boro

Câteva titluri din program: „Lanțul reputației”, „Restaurantele ca platforme sociale”, „Realizarea unui hotel de brand într-o clădire istorică”, „Despre etichetă sau ce putem învăța de la majordomi”.

Noi speakeri care s-au alăturat forumului din iunie:

•    Raluca Hrițcu, co-CEO Gault & Millau România – “primul ghid gastronomic internațional ce își propune explorarea artei culinare locale și evaluarea calității, creativității și autenticității ei”, prima ediție românească a ghidului fiind lansată recent la București;
•    Konstantinos Paschalidis, Managing Partner, HotelBrain, Grecia – „HotelBrain este liderul regional în domeniul firmelor de management hotelier, cu o experiență dovedită de aproape două decenii. HotelBrain a fost premiat timp de trei ani consecutiv ca fiind cea mai importantă firmă europeană de gestionare a hotelurilor, cel mai recent premiu fiind Greece’s Leading Hotel Management Company 2017, din cadrul World Travel Awards”;
•    Eliza Yokina și Ivona Amariței, Senior Partners CUMULUS Architecture, care au în derulare în acest an 4 proiecte de hoteluri aparținând brandurilor Marriott și Hilton. Toate cele 4 proiecte sunt dezvoltate pe platforma BIM.

Lista preliminară a speakerilor, din 11 țări: Germania, Danemarca, Belgia, Marea Britanie, România, Ucraina, Israel, Spania, Grecia, Turcia și Slovenia, este disponibilă pe http://foro.com.ro/speakeri-ro/

FORO face parte din seria proiectelor de comunicare și a evenimentelor internaționale create de BORO PR & COMMUNICATION, alături de SCHOOL + HOSPITAL, Building Education Bucharest International Forum, Romanian Hospital Convention ROHO și Romanian Agriculture Leadership Forum RALF. Mai multe pe www.borocommunication.ro și pe www.facebook.co/borocommunication.

înscrieri la adresa de email: foro@borocommunication.ro

Parteneri: Alexandrion Group, CEZ, Siniat, Alumil, Calirom, Gewiss

Susținători și Expozanți: Alcor Holding, TopK, Vimar, Saint-Gobain Rigips, Ardesign, , Lucedomotica, Equitone, BoConcept, Chairry, Camonero

Parteneri Media: Agerpres, Revista Horeca și Trends HRB

Sursa foto: Campus-Restaurant, Munich © Ippolito Fleitz Group, proiect prezentat în cadrul FORO 2018. 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302