S-a deschis primul hotel ibis Styles din București

Primul hotel ibis Styles din București și-a deschis porțile în data de 23 iulie a.c., în inima cartierului de afaceri al capitalei, pe strada Căpitan Alexandru Serbănescu nr. 27.

Hotelul are 80 de camere și este operat de Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels în Europa de Est și licentiator unic al tuturor mărcilor AccorHotels în regiune, împreună cu partenerul local și investitorul Construcții Erbașu S.A., în cadrul unui acord de management.

ibisstyleserbas

Parte a conceptului "all inclusive" al mărcii, oaspeții beneficiază de Wi-Fi gratuit și de micul dejun în restaurantul hotelului; în plus, hotelul oferă o sală de conferințe complet echipată, cu lumină naturală, un business lounge, un bar și o zonă dedicată copiilor.

Motivul principal al design-ului hotelului îl constituie lumea construcțiilor. Prin îmbinarea creativității și umorului de calitate ale unuia dintre cele mai moderne branduri hoteliere cu tradiția de lungă durată a Construcții Erbașu, companie lider în domeniul construcțiilor, care a debutat ca o afacere de familie, a rezultat conceptul îndrăzneț al unui șantier de construcții în stil pop-art.

receptieerbas

Orașul, imprimat în arhitectură

Hotelul ibis Styles Bucharest Erbas Hotel prezintă lumea construcțiilor pornind de la  elementele sale de bază... într-o versiune urbană, contemporană. Interioarele minimaliste, industriale ale hotelului, care sunt încălzite cu ajutorul unor culori strălucitoare, pozitive, ne permit să aruncăm o privire în inima unui oraș în care istoria este imprimată în clădiri. Aici, creativitatea merge mână în mână cu realismul, iar manifestările acestei fuziuni ne surprind încă de la primul pas. Benzile de avertizare de pe podea, schelele aparente, lifturile, cofrajele din lemn și elementele metalice netratate, toate se armonizează cu culorile optimiste, creând o atmosferă veselă plină de bucurie.

erbashotel

Această aluzie la motivul primar, construcțiile, transpusă într-o formă care este departe de a fi evidentă, nu numai că încântă ochiul, dar ne permite să aruncăm o privire asupra a ceea ce este, în mod normal, lăsat ascuns. Stilul ibis Bucharest Erbas îi inspiră pe oaspeți să iasă și să se bucure în mod activ de șederea lor.

După o zi plină de impresii, oaspeții pot fi siguri că se vor bucura de un somn odihnitor datorită conceptului de pat ibis Styles Sweet Bed™, o caracteristică a tuturor celor 80 de camere confortabil mobilate.

ibis Styles, marca economică a AccorHotels, oferă experiențe unice, într-o multitudine de stiluri

Creativitatea și umorul de calitate sunt semnele distinctive ale acestor hoteluri confortabile, de designer, care au fiecare stilul lor individual. Situate în centrele orașelor sau în apropierea nucleelor de afaceri, fiecare unitate oferă o atmosferă neconvențională, plină de stil și pozitivă.

restauranthotelerbas

Marca propune un mic dejun tip bufet și internet broadband gratuit, plus o serie de facilități extra.

La sfârșitul lunii decembrie 2017, rețeaua cuprindea mai mult de 420 de hoteluri și 43.000 de camere în 45 de țări.

Primul hotel ibis Styles din România s-a deschis oficial la sfârșitul lunii aprilie a.c., în Arad.