Primul hotel Courtyard by Marriott din România va fi deschis în iulie, la București

Primul hotel Courtyard by Marriott din România va fi deschis în iulie, la București
person Horeca
access_time_filled

Compania lituaniană Apex Alliance Hotel Management va deschide în luna iulie la București primul hotel sub brandul Couryard by Marriott din România.

Hotelul se va deschide într-o clădire nou construită, cu un design spectaculos, de 13 etaje, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 2A, și va avea 259 de camere, 9 săli de conferințe, un magazin deschis non-stop, sală de fitness și parcare proprie. Hotelul va dispune, de asemenea, de un restaurant – Solt Dining – cu un meniu premium casual, inspirat de bucătăria nordică.

Courtyard Bucharest 2

Cu o experiență de peste 20 de ani în industria hotelieră, Adrian Adam a fost numit director general al hotelului; acesta a lucrat pentru 3 lanțuri hoteliere importante – Crowne, Hilton, Radisson Blu, unde a coordonat echipele de vânzări, revenue, marketing & PR  și operațiuni, cu rezultate remarcabile în creșterea calității și a cotei de piață a acestor hoteluri, se arată într-un comunicat al companiei Apex Alliance.

Suntem încântați să îl avem pe Adrian Adam în echipa noastră. Sunt convins că expertiza sa și experința impresionantă în industria de profil vor fi decisive pentru a poziționa Courtyard by Marriott drept unul dintre cei mai importanți jucători pe segmentul de 4 stele, categoria business”, a declarat Augustinas Barauskas, CEO Apex Alliance Hotel Management.

Mă bucură această provocare, de a conduce un hotel nou pe piața românească. Sper că experiența acumulată în 20 de ani mă va ajuta să transform primul Courtyard by Marriott din România într-un reper pe piața hotelieră din București. Pe o piață extrem de animată, aflată în plină expansiune, sunt încrezător că, împreună cu echipa mea, vom reuși  să construim un punct de referință în ceea ce privește standardele din calitate din industria ospitalității”, a declarat, la rândul său, Adrian Adam. 

adrianadam

Courtyard by Marriott Bucharest este cel de-al doilea hotel care va fi deschis în București de către compania lituaniană Apex Alliance Hotel Management, după Hilton Garden Inn Bucharest Old Town.

Tot în 2019, Apex Alliance Hotel Management va deschide primul hotel din incinta Aeroportului Henri Coandă, Hilton Garden Inn Bucharest Marriott. în 2020, compania va adăuga în portofoliu alte două unități hoteliere, Moxy by Marriott și Autograph by Marriott, care vor fi deschise în centrul Capitalei.  

Despre Courtyard. Courtyard Marriott este un brand de 4* al grupului Marriott International și se adresează, cu precădere, oaspeților din segmentul turismului de afaceri. Primul hotel marca Courtyard a fost deschis în 1983, în Atlanta. în prezent, sunt peste 1.000 de hoteluri care operează sub acest brand, în 42 de țări.

Despre Marriott. Marriott International este cel mai important jucător de pe piața globală de profil. Compania deține, prin management sau franciză, peste 6700 de proprietăți, deschise  în 130 de țări, sub 30 de brand-uri.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302