Planurile Apex Alliance Hotel Management în România

Planurile Apex Alliance Hotel Management în România
person Horeca
access_time_filled

Compania lituaniană Apex Alliance Hotel Management negociază în prezent pentru semnarea unor contracte de management hotelier în orașe secundare ale României, focusul companiei pe plan local fiind acela de a-și dezvolta serviciile de management hotelier, ne-a declarat CEO-ul companiei, Gerhard Erasmus, cu ocazia deschiderii hotelului Hilton Garden Inn Bucharest Airport, o investiție de 19 milioane de euro a companiei-soră, Apex Alliance, în România.

Pentru noi, România este o piață interesantă și ne dorim să administrăm hoteluri aici. Suntem deschiși să discutăm cu dezvoltatori despre serviciile de management hotelier pe care le punem la dispoziție. în prezent, suntem în plin proces de negocieri pentru semnarea unor noi acorduri de management în orașe secundare ale României și suntem foarte aproape să anunțăm primul nostru parteneriat”, ne-a declarat reprezentantul Apex Alliance Hotel Management.

managementhotelierapex

Obiectivul companiei, ca operator independent, este acela de a umple golul dintre investitorii/proprietarii de hoteluri care nu au experiența și know-how-ul necesar să conducă hotel și lanțurile hoteliere internaționale care furnizează branduri prin intermediul contractelor de franciză.

Potrivit reprezentantului AAHM, pe piața din România există încă mult loc pentru creșterea numărului de hoteluri afiliate la lanțuri hoteliere internaționale.

Referitor la prezența lanțurilor hoteliere în România aș spune că este loc pentru mai mult. Lanțurile internaționale au proprii followeri, au clienții lor loiali, iar prezența acestora adaugă valoare unei destinații. Din perspectiva marketingului de destinație, lanțurile internaționale ajută să pună destinația pe hartă”, este de părere CEO-ul Apex Alliance Hotel Management, companie care ajută investitorii/proprietarii de hoteluri în procesul de negociere cu reprezentanții lanțurilor hoteliere internaționale în vederea semnării contractului de franciză. 

vanzarehoteluriapex

în ceea ce privește dezvoltările de noi hoteluri derulate de compania-soră Apex Alliance, compania va continua să dezvolte noi hoteluri în diferite piețe. Pe piața din România, compania dezvoltă în prezent trei hoteluri, este vorba despre hotelul Courtyard by Marriott din Floreasca, hotelul Moxy Bucharest Old Town și hotelul Autograph by Marriott Bucharest Old Town, care se vor deschide în următoarele 12 luni.

în prezent, compania se află în proces de vânzare a hotelului Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, acesta fiind de altfel modelul de business al companiei, de a dezvolta hoteluri și de a le vinde ulterior (AAHM va rămâne însă compania de management pentru acest hotel).

Nu pot prezice dacă vom vinde toate hotelurile noastre, această decizie nu este în responsabilitatea mea”, a precizat Gerhard Erasmus.

întrebat cum vede piața hotelieră din România și care sunt factorii care determină compania Apex Alliance să investească pe plan local, acesta spune că este o piață foarte robustă, iar România este o destinație atractivă nu doar pentru turiștii străini, ci și pentru investitorii străini, luând în calcul atât creșterea economică cât și cererea în continuă creștere, atât pe zona de corporate cât și cea de leisure.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302