tips p38Franciza a devenit o modalitate de dezvoltare a afacerilor din ce în ce mai folosită și mulți antreprenori se gândesc să folosească această modalitate pentru a se dezvolta pe piață, însă nu știu dacă sunt pregătiți pentru acest pas. Radu Lupaș, Co-fondator Salad Box - una dintre cele mai de succes francize românești -, a dezvăluit în cadrul evenimentului “The Workshops”, organizat în data de 10 octombrie de HORA, câteva sfaturi pentru cei care vor să-și dezvolte afacerea în sistem de franciză și aspectele pe care aceștia trebuie să le aibă în vedere înainte de a se aventura pe acest drum.

 

generalPiața HoReCa din România s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani, iar la această dezvoltare au pus umărul și furnizorii de HoReCa, care prin produsele sau serviciile oferite și prin know-how-ul lor au contribuit la evoluția sectorului. Furnizorii au capacitatea de a influența piața și, la rândul lor, aceștia sunt influențați decisiv de evoluția pieței. Prin prisma activității lor, furnizorii HoReCa sunt în permanență conectați cu piața și cu tendințele din industrie și tocmai de aceea ne-am gândit să întrebăm câțiva furnizori cu tradiție din domeniu cum văd ei piața în momentul de față, cum își aduc aportul la evoluția acesteia și ce obiective au pentru sectorul HoReCa.

44260589 xxlGeneraţia „millennials” continuă să aibă o influenţă semnificativă asupra modului în care industria hotelieră îşi dezvoltă oferta şi asupra tipurilor de servicii pe care hotelierii le propun. Milenialii (tinerii născuți în perioada 1980 - 2000) călătoresc în mod diferit de generaţiile anterioare și au așteptări diferite de la unitățile de cazare. Pentru ei, experiențele sunt mult mai importante decât produsele tangibile, iar hotelierii trebuie să își regândească ofertele în consecință.

15120015 xxlPeisajul gastronomic al marilor orașe din România este din ce în ce mai dinamic, oferind concepte noi care atrag atenția clienților, tot mai deschiși noutăților culinare. În 2017, festivalurile de food, târgurile de vin, evenimentele culinare în esență au o creștere semnificativă și atrag din ce în ce mai mulți clienți. Vedem din ce în ce mai multe evenimente de food și concepte noi de restaurante care impresionează prin line-up-ul de food & drinks.

anahotelsSAAna Hotels SA și-a menținut Locul 1 la categoria Întreprinderi Mari din Domeniul Turismului - Hoteluri și alte facilități de cazare similare, în Topul Național al Firmelor. Acest top, dat publicității la data de 9 noiembrie 2017, a fost realizat în exclusivitate de Camera de Comerț și Industrie a României și este un eveniment de vârf al mediului de afaceri din țară.

romhotel2017Ai un hotel, un restaurant, o cafenea sau un bar? Vrei să afli care sunt noutățile în industria ospitalității din România? În perioada 16-19 noiembrie are loc la Romexpo expoziția internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante ROMHOTEL. Timp de patru zile, zeci de companii din România și din străinătate... 

faceclubbucharestZona Romexpo din capitală se pregătește să găzduiască un important punct de atracție pentru companiile care sunt în căutarea unor spații încăpătoare și exclusiviste pentru evenimentele pe care le organizează. Pe 24 noiembrie 2017 va fi inaugurat FACE CLUB BUCHAREST, cel mai mare complex de acest fel din România, care se întinde pe o suprafață de 25.000 de mp.

capacitatecazareturisticaCapacitatea de cazare turistică* existentă la data de 31 iulie 2017 a înregistrat o creștere cu 4.5% comparativ cu aceeași dată a anului trecut, a anunțat Institutul Național de Statistică. Numărul structurilor de primire turistică cu funcțiuni de cazare turistică a crescut în această perioadă de la 6946 la 7905, în timp ce numărul locurilor de cazare turistică a crescut...

Cele mai citite articole

Prev Next