expozitieromhotelExpoziția internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante - ROMHOTEL își deschide porțile joi, 19 aprilie, la centrul expozițional Romexpo, pentru profesioniștii din industria ospitalității. Companii din Ungaria, Polonia și România își prezintă ofertele de produse şi servicii specifice pieţei de HoReCa, precum şi noutăţile...

Citeste mai mult ...

liviupopescuCEZCEZ Vânzare, furnizorul de energie electrică și gaze naturale pentru 1,3 milioane de clienți din România, vine în întâmpinarea antreprenorilor din industria HoReCa, cu o ofertă personalizată, adaptată nevoilor specifice. În perioada 9 aprilie - 31 mai 2018, agenții economici care administrează hoteluri, restaurante sau societăți de catering...

Citeste mai mult ...

personalhorecalitoralSuntem extrem de aproape de sezonul estival, iar asta pe vremuri însemna că cei cu un business ce funcționează pe tot parcursul anului începeau să își facă griji că vor pierde din oameni. Se va mai aplica formula asta în sezonul de vară 2018? A fost o perioadă în care să ai un job sezonier era cel mai fain lucru pe care îl puteai face.

Citeste mai mult ...

tendinteevenimente2018Anul 2018 vine cu tendințe inovative în ceea ce privește aspectele organizatorice ale evenimentelor. Dacă în cazul evenimentelor corporate inovațiile sunt mai discrete, păstrându-se linia cromatică și designul companiilor care le organizează, în ceea ce privește evenimentele private, creativitatea și eleganța și-au dat mâna pentru crearea unor momente inedite.

Citeste mai mult ...

curateniehoteluriCând vine vorba de hoteluri sau restaurante, igiena este (sau mai bine spus ar trebui să fie!) literă de lege. Motivele sunt cât se poate de evidente: o curățenie deficitară poate avea implicații serioase asupra sănătății clienților și angajaților, dar și asupra imaginii unei unități HoReCa (și implicit asupra profitului acesteia).

Citeste mai mult ...

restaurantfalimentEști proprietar de restaurant, cafenea, magazin sau o altă afacere mică spre medie? Folosește cel puțin jumătate din “recomandările” de mai jos și vei da faliment în două luni (maxim 3 dacă ai ceva bani puși deoparte)! 1. Tratează-ți clienții cu dispreț! Oricum sunt “proști” și n-ai nevoie de ei, iar majoritatea dintre ei ar trebui să fie încântați că...

Citeste mai mult ...

conferintahora2018HORA, Organizația Patronală a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania, și Hospitality Culture Institute organizează în perioada 11-12 aprilie a.c., cea de-a doua ediție a Conferinței Naționale a Industriei Ospitalității, un eveniment dedicat profesioniștilor din industria HoReCa. Tema ediției de anul acesta este The 2D Perspective: Digital & Delivery.

Citeste mai mult ...

cleaningshowstartCleaning Show, evenimentul anului pentru industria de curățenie profesională, își deschide porțile marți, 20 martie, la centrul expozițional Romexpo din București (Pavilionul C1). Timp de 4 zile, expoziția va oferi o perspectivă de ansamblu asupra produselor și serviciilor de ultimă generație din industria curățeniei profesionale, soluții la probleme...

Citeste mai mult ...