moralangajatiospitalitateMoralul scăzut al angajaților poate genera pagube serioase companiilor din industria ospitalității, în principal datorită timpului irosit de acești angajați, a lipsei lor de inițiativă și inovație și a serviciilor slabe oferite de aceștia. Tocmai de aceea managerii din industria ospitalității trebuie să fie atenți la primele semne care arată că...

Citeste mai mult ...

poza art p64 002Despre generația millenium se vorbește din ce în ce mai mult, în ultima vreme. Cine o reprezintă și de ce a devenit un subiect de mare interes pentru noi toți? Păi, e simplu. Tinerii aceștia au început să dicteze piața muncii de azi și ne oferă o perspectivă și asupra viitorului nu foarte îndepărtat. Cu siguranță vor avea, odată cu trecerea timpului, un cuvânt mare de spus în toate domeniile de activitate. Cum influențează ei domeniul Horeca?

Citeste mai mult ...

tips p38Franciza a devenit o modalitate de dezvoltare a afacerilor din ce în ce mai folosită și mulți antreprenori se gândesc să folosească această modalitate pentru a se dezvolta pe piață, însă nu știu dacă sunt pregătiți pentru acest pas. Radu Lupaș, Co-fondator Salad Box - una dintre cele mai de succes francize românești -, a dezvăluit în cadrul evenimentului “The Workshops”, organizat în data de 10 octombrie de HORA, câteva sfaturi pentru cei care vor să-și dezvolte afacerea în sistem de franciză și aspectele pe care aceștia trebuie să le aibă în vedere înainte de a se aventura pe acest drum.

 

Citeste mai mult ...

generalPiața HoReCa din România s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani, iar la această dezvoltare au pus umărul și furnizorii de HoReCa, care prin produsele sau serviciile oferite și prin know-how-ul lor au contribuit la evoluția sectorului. Furnizorii au capacitatea de a influența piața și, la rândul lor, aceștia sunt influențați decisiv de evoluția pieței. Prin prisma activității lor, furnizorii HoReCa sunt în permanență conectați cu piața și cu tendințele din industrie și tocmai de aceea ne-am gândit să întrebăm câțiva furnizori cu tradiție din domeniu cum văd ei piața în momentul de față, cum își aduc aportul la evoluția acesteia și ce obiective au pentru sectorul HoReCa.

Citeste mai mult ...

44260589 xxlGeneraţia „millennials” continuă să aibă o influenţă semnificativă asupra modului în care industria hotelieră îşi dezvoltă oferta şi asupra tipurilor de servicii pe care hotelierii le propun. Milenialii (tinerii născuți în perioada 1980 - 2000) călătoresc în mod diferit de generaţiile anterioare și au așteptări diferite de la unitățile de cazare. Pentru ei, experiențele sunt mult mai importante decât produsele tangibile, iar hotelierii trebuie să își regândească ofertele în consecință.

Citeste mai mult ...

15120015 xxlPeisajul gastronomic al marilor orașe din România este din ce în ce mai dinamic, oferind concepte noi care atrag atenția clienților, tot mai deschiși noutăților culinare. În 2017, festivalurile de food, târgurile de vin, evenimentele culinare în esență au avut o creștere semnificativă și au atras din ce în ce mai mulți clienți. Am văzut din ce în ce mai multe evenimente de food și concepte noi de restaurante care impresionează prin line-up-ul de food & drinks.

Citeste mai mult ...

anahotelsSAAna Hotels SA și-a menținut Locul 1 la categoria Întreprinderi Mari din Domeniul Turismului - Hoteluri și alte facilități de cazare similare, în Topul Național al Firmelor. Acest top, dat publicității la data de 9 noiembrie 2017, a fost realizat în exclusivitate de Camera de Comerț și Industrie a României și este un eveniment de vârf al mediului de afaceri din țară.

Citeste mai mult ...

romhotel2017Ai un hotel, un restaurant, o cafenea sau un bar? Vrei să afli care sunt noutățile în industria ospitalității din România? În perioada 16-19 noiembrie are loc la Romexpo expoziția internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante ROMHOTEL. Timp de patru zile, zeci de companii din România și din străinătate... 

Citeste mai mult ...
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok