Directorul general al hotelului Radisson Blu Bucuresti, promovat la nivel european

Directorul general al hotelului Radisson Blu Bucuresti, promovat la nivel european

Directorul general al hotelului Radisson Blu din Bucuresti, Yilmaz Yildirimlar, a fost numit District Director Rezidor pentru Europa de Sud-Est, urmand sa coordoneze in total 6 hoteluri, in Romania, Slovacia, Republica Ceha si Bulgaria, potrivit unui comunicat de presa emis astazi de reprezentantii hotelului.

hotel Radisson tot

in noua sa pozitie, pe langa hotelul Radisson Blu din Bucuresti, pe care Ãil conduce de doi ani, Yilmaz Yildirimlar va acorda sprijin la nivel de management altor cinci hoteluri din regiune: Radisson Blu Alcron Hotel, Praga, Cehia, Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava si Park Inn Hotel Danube, Bratislava, Slovacia, Radisson Blu Grand Hotel, Sofia si Park Inn Sofia, Bulgaria, insumand peste 1600 de camere.

director hotel buc

“inca de la lansare, hotelul Radisson Blu din Bucuresti a avut o importanta strategica, fiind printre cele mai mari hoteluri inaugurate de Rezidor in ultima perioada si cel mai mare hotel Radisson din Europa de Sud-Est. Numirea mea in functia de District Director reconfirma importanta hotelului Radisson Blu din Bucuresti in portofoliul companiei si constituie in acelasi timp o provocare personala: ne propunem sa plasam Bucurestiul ca punct de referinta pe harta Rezidor”,  a declarat Yilmaz Yildirimlar, Director General al hotelului Radisson Blu din Bucuresti si District Director Rezidor pentru Europa de Sud-Est.

interior Radisson

Numirea unui District Director pentru Romania, Republica Ceha, Slovacia si Bulgaria reprezinta o decizie strategica pentru Rezidor, „decizie ce confirma potentialul acestei regiuni pentru extinderea grupului prin deschiderea in viitor a unor noi hoteluri sub branduri aflate in portofoliul Rezidor”, se mai arata in comunicat.

Yilmaz Yildirimlar, a fost desemnat Hotelierul Anului 2010 (Hotelier of the Year), in cadrul evenimentului Hospitality Trends Bucharest 2010, pentru implicarea si profesionalismul cu care a contribuit la excelenta in serviciile de lux ale hotelului pe care Ãil conduce.


1 Nordic Food albastru

banner aprilie

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok