Simplitate în utilizare. Filosofia cuptoarelor UNOX

Simplitate în utilizare. Filosofia cuptoarelor UNOX
person Horeca
access_time_filled

Simplitate în utilizare. Filosofia cuptoarelor UNOX

Reprezentanții companiei UNOX au revenit în România și au susținut un seminar cu tema patiserie, în cadrul AROMA – Centru de Excelență în Gastronomie și Tehnologie Alimentară. Evenimentul a avut loc pe 16 martie, și a fost organizat de compania Bilancia, furnizor autorizat al cuptoarelor UNOX în România.

unox azi

În fața unei audiențe numeroase, Roberto Assi – sales manager UNOX și Denis Destro – chef UNOX au demonstrat performanța și eficacitatea cuptoarelor în bucătăriile profesionale. „Filosofia companiei noastre este simplitate în utilizare pentru clienți”, ne-a declarat Roberto Assi, punctând foarte bine că „Este foarte ușor să faci lucrurile complicate, dar e foarte greu să faci lucrurile simple”, în această meserie.

unox preparate

Aceștia au prezentat publicului linia de produse Baker Top (cuptoare pentru patiserie și panificație) și Line Miss (linie dedicată produselor congelate). Demonstrațiile  au fost susținute de Denis Destro, care a preparat produse tradiționale românești (cozonaci și pască), croissants, plăcinte, muffins, biscuiți, precum și elemente de patiserie congelată.

unox reprezentanti

Cuptoarele Unox consumă cu 36 până la 106% mai puțină energie decât celelalte cuptoare existente pe piață. „Această economie se va regăsi și în economiile afacerii dumneavoastră”, a declarat Roberto Assi. Acesta recomandă cuptoarele UNOX din 2 motive: sunt foarte ușor de utilizat, iar calitatea produselor este excepțională.

Compania italiană UNOX este prezentă pe piață din anul 1990, iar produsele sale sunt distribuite în peste 85 de țări.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302