Cum puteţi să instalaţi o sală de baie nouă în orice altă cameră

Instalarea obiectelor sanitare suplimentare (o chiuvetă, un duş etc.) în edificii sau imobile deja existente era o problemă majoră, până când SFA a dezvoltat sistemele sale de tocare-pompare, sanipompele. Toaletele utilizează gravitaţia şi conducte de diametru mare (100 mm) pentru alimentarea coloanei de evacuare, a sistemului de scurgere sau a fosei septice, deja existente.

Inainte_Dupa

Pentru a crea o toaletă de serviciu, o sală de baie completă chiar, sau doar o chiuvetă la subsolul imobilului şi nu este prevăzută canalizarea în podea, înseamnă că trebuie să se spargă podeaua din beton, pentru a instala o pompă şi un bazin de colectare precum şi un sistem de evacuare la scurgere.

SFA Saniflo are soluţia la această problemă şi la multe altele, recurgând la tuburi de mici dimensiuni, care pot funcţiona aproape peste tot. Sistemul de tocare-pompare SFA oferă soluţia instalării obiectelor sanitare suplimentare, economisind cheltuielile şi eliminând lucrările majore de instalare. Asemenea lucrări implică utilizarea conductelor tradiţionale de diametru mare pentru coborârea apelor uzate prin gravitaţie. Folosind sistemele SFA nu trebuie să se spargă podeaua pentru  a instala un sistem de evacuare către scurgere.

bathroom_2

Acum decizia de poziţionare a instalaţiilor sanitere aparţine beneficiarului. Pentru a instala produsele SFA, nu este nevoie decât de o alimentare cu apă până la locul dorit, o alimentare electrică pentru aparatul SFA şi un tub de evacuare de diametru mic (22 - 32 mm).

Fondată în Franţa în 1958, societatea SFA a revoluţionat piaţa de obiecte sanitare dezvoltând un produs inovator, „dispozitivul de tocat”, care face posibilă montarea toaletelor sau chiar amenajarea unor băi întregi în orice loc dintr-o casă sau apartament, fără a implica lucrări majore. Succesul conceptului a dus la dezvoltarea rapidă pe piaţa franceză, iar mai târziu, la sfârşitul anilor ’70, pe întreaga piaţă europeană.

Compania a înfiinţat filiale în Germania, Italia, Spania, Marea Britanie, Suedia, Olanda, Canada, S.U.A., Polonia, Rusia, Portugalia şi de curând şi în România. În prezent compania ocupă poziţia de lider în Europa. Pe lângă filialele din străinătate, SFA este de asemenea reprezentată în alte circa 30 de ţări, prin reţeaua sa de importatori şi distribuitori.