Brands International a adus produsele Al Fakher în România

Brands International a adus produsele Al Fakher în România
person Horeca
access_time_filled

SMALL-S

Începând cu această saptamană Brands International este importator și distribuitor exclusiv pentru România al narghilelelor, tutunului și accesoriilor Al Fakher. Astfel, compania adaugă un nou brand premium în portofoliu, alături de Nespresso, Habanos și S.T. Dupont.

„Ne-am dorit să le oferim clienților noștri un produs premium, cunoscut la nivel mondial, care să definească experiența de a fuma o narghilea. Produsele Al Fakher sunt realizate respectând cele mai înalte standarde de calitate, iar prezența lor pe toate continentele vine ca o confirmare a valorii brandului. Sperăm ca românii să aprecieze aceste produse și să se bucure de ele cât mai des”, a declarat Mihaela Scăunașu, Marketing Manager al Brands International.

Al Fakher este cea mai cunoscută companie producătoare de tutun pentru narghilea din lume, cu sediul central aflat în Emiratele Arabe Unite. La baza succesului său stă pasiunea pentru produsele de calitate, precum și priceperea de care dau dovadă producătorii în prelucrarea celui mai bun tutun franțuzesc.

Compania a fost înființată în 1999 și a reușit, de-a lungul timpului, să transforme savurarea narghilelei într-un fenomen întâlnit la nivel mondial. Tutunul premium pentru narghilea marca Al Fakher este disponibil în 42 de arome și le oferă fumătorilor o experiență orientală unică.
Charcoal-CELINDER
Brands International, înființat în 2003, este importatorul și distribuitorul exclusiv al mărcilor de renume internațional Nespresso, Habanos, S.T. Dupont și Al Fakher în România. Compania face parte din Top Brands Group, o entitate ce  cuprinde Top Brands Distribution, companie de servicii logistice și de distribuție, El Unico și La Casa del Habano, magazine de lux, Master House Grup, producătorul brandului DarLactate și Classic Brands, agenție de comunicare și relații publice.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302