Astoria, prezentă la “Caffe Culture”, Londra

Compania italiană Astoria, prezentă în 130 de ţări din întreaga lume cu maşinile sale profesionale de preparare a cafelei espresso, printre care şi România, a anunţat participarea la evenimentul “Caffe Culture”, care va avea loc în perioada 18-19 mai 2011, în Londra.
astoriaAstoria îşi va prezenta noile sale echipamente şi tehnologii şi va face din cultura expresso o atracţie a standului propriu, prin diferite demonstraţii susţinute de baristul Hugo Hercod, campionul Marii Britanii din 2008.
În cele 2 zile ale evenimentului, 5000 de decidenţi din domeniul cafelei se vor întâlni şi vor iniţia afaceri cu peste 200 de furnizori.
Plus 4 you, este unul din produsele noi de top pe care compania Astoria îl va prezenta la Londra, acesta fiind primul eco-aparat de preparat cafea espresso.
plus4youPlus 4 you este primul produs din gama “Green Line” – o linie de aparate cu consum de energie redus -, care  duce la economisirea de curent electric de până la maximum 47.6% şi implicit la diminuarea cheltuielilor.
Astoria este prezentă în 130 de ţări din întreaga lume. Motto-ul Astoria este Think Espresso, “pentru că noi aspirăm la realizarea unui espresso perfect, aşa cum fac şi toţi barmanii din lume care aleg maşinile noastre”.


Cele mai citite articole

Prev Next