The Bankers, un altfel de pub în Centrul Vechi al Bucureştiului

În urma unei investiţii de 100.000 euro, pub-ul “The Bankers” din Centrul Vechi al Bucureştiului a fost inaugurat pe 19 mai 2011. Noul pub se adresează în special clienţilor din domeniul bancar şi a fost gândit de 2 asociaţi, Sergiu Diaconu şi Mihai Mandreş, care provin la rândul lor din breasla bancherilor.
bankersUnitatea, situată în apropiere de Banca Naţională a României, de CEC şi de alte sucursale de bănci, dar şi numărul mare al cunoscuţilor celor doi asociati, activi in domeniul bancar de peste 15 ani, sunt elementele care îi asigură pe proprietari că bancherii vor fi cei care vor vizita cel mai des pub-ul, în proporţie de 60-70%.
The Bankers este situat pe strada Şelari, este dispus pe două niveluri şi are o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi. Pentru amenajarea pub-ului s-a avut în vedere satisfacerea necesităţilor omului modern, de carieră. Decoraţiunile din cărămidă şi lemn sunt puse în evidenţă de elementele de design retro şi contribuie la redarea unei atmosfere destinse şi în acelaşi timp business. Pub-ul propune nu doar business lunch-uri, ci şi diferite evenimente organizate în weekend, cu muzică live şi karoke.

Sursa: Restograf


Cele mai citite articole

Prev Next