Din bucătăriile Unilever Food Solutions

Un raport întocmit de reprezentanţii Unilever Food Solutions arată faptul că numeroşi specialişti culinari au investit cu totul 40.000 de ore de muncă pentru a pune la punct reţetele Knorr pentru bucătari, asta înseamnând 14 ani de lucru pentru o persoană care lucrează în fiecare zi a anului, timp de opt ore pe zi. Apoi, 2.000 de bucătari independenţi au fost invitaţi să testeze şi să evalueze produsele în mod obiectiv. Bineînţeles, profesioniştii care le folosesc au fost chemaţi, la rândul lor, să-şi spună părerea şi să contribuie astfel la îmbunătăţirea lor.

UFS1
Kees van Erp, maestru bucătar şi trainer al Unilever Food Solutions, conduce diverse echipe în procesul conceperii noilor produse marca UFS. „Dorim să-i inspirăm pe bucătarii şi pe operatorii de pretutindeni şi să îi ajutăm să devina mai buni în ceea ce fac. Este esenţial ca soluţiile noastre să fie întotdeauna la cele mai înalte standarde”, explică Kees van Erp. El spune că, atunci când creează o nouă reţetă, se inspiră din diferitele culturi culinare mondiale şi din reţetele colegilor: „Inspiraţia poate veni de la un singur ingredient care îţi pune mintea la contribuţie şi te face să te gândeşti la diferite modalităţi de a-l utiliza”.

UFS2

Knorr1România este una dintre cele 74 de ţări ale lumii în care UFS este prezent. În Bucureşti, există patru staţii de lucru complet utilate cu echipamente numai bune de folosit în procesul de creaţie. Se desfăşoară aici în mod frecvent traininguri şi workshop-uri. Robert Voicu şi Paul Pandele sunt doi creatori autohtoni de capodopere culinare şi, totodată, consultanţi pentru operatorii UFS.
Echipa mondială a Unilever Food Solutions este formată din 4.700 de oameni, printre care numeroşi bucătari profesionişti. Despre munca lor găsiţi mai multe detalii în Ghidul Miturilor. În această broşură, Knorr pentru bucătari vorbeşte deschis despre produsele, procesele de producţie, ingredientele şi investiţia în agricultura sustenabilă. Ghidul Miturilor face parte din campania “Întreabă-ne!”, prin care Unilever Food Solutions deschide o conversaţie cu bucătarii şi operatorii din industria ospitalităţii.
Ghidul Miturilor este o colecţie de răspunsuri pentru cele mai frecvente întrebări primite până în prezent din partea consumatorilor şi a bucătarilor profesionişti din întreaga lume.
Detalii despre produsele Knorr pentru bucătari şi schimb de experienţe profesionale găsiţi pe: www.knorrpentrubucatari.ro