Experţii din industrie se întâlnesc la "Hospitality Trends Bucharest 2011"

Unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei ospitalităţii din România “Hospitality Trends Bucharest” se va desfăşura şi anul acesta la hotelul Radisson Blu din Capitală, în data de 15 noiembrie 2011. Destinată operatorilor de hoteluri şi restaurante, proprietarilor şi investitorilor din domeniu, dezvoltatorilor, consultanţilor dar şi instituţiilor reprezentative din industria ospitalităţii, conferinţa este organizată anual de compania Trend Hospitality şi INTEHL - Institute of Innovation and Entrepreneurship of École hôtelière de Lausanne, sub patronajul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului.

afisHTB

“Conferinţa Hospitality Trends este concepută ca o platformă de dialog între reprezentanţii de prim rang ai industriei. În cadrul conferinţei se va discuta despre provocările şi oportunităţile de investiţii şi operare a proiectelor de ospitalitate din Europa de Sud Est, cu accent pe România”, se arată pe site-ul evenimentului. Panelul de speakeri include nume grele din industria ospitalităţii mondiale care vor încerca să traseze trendurile din industrie. Înscrierile pentru participarea la conferinţă au început deja. La ediţia precedentă au participat peste 250 de participanţi.
hotel_lobby_crop380wRevenirea turismului de afaceri, înmulţirea hotelurilor de tip budget şi a hotelurilor mici (nu se vor mai deschide hoteluri „mamut”), accentul pe servicii personalizate, favorizarea marilor capitale ale lumii în ceea ce priveşte dezvoltarea industriei hoteliere, cheltuieli mari pe marketing, rebranduiri, dar şi măsuri de reducere a costurilor, cu marea provocare de a nu afecta calitatea serviciilor, sunt doar câteva dintre tendinţele industriei pentru 2011, identificate la ediţia din 2010 a evenimentului.
Pentru a vedea ce s-a discutat la ediţia anterioară a conferinţei, click aici.