Cursuri gratuite de calificare în industria ospitalităţii

Cursuri gratuite de calificare în industria ospitalităţii
person Horeca
access_time_filled

Începând cu luna martie 2012 se vor derula cursuri gratuite de formare profesională continuă pentru: bucătari, ospătari, cameristă hotel, tehnician în turism, hotel și alimentație, precum și pentru agenți/ghizi de turism, în cadrul proiectului cofinanțat din Fondul Social European, „Vreau să fiu cel mai bun!”. Proiectul este desfășurat în parteneriat, de către Fundația „Ing. Nejloveanu Niculae – Maestru în arta culinară” și Compania de Investiții pentru Turism, care este partener național.

try

La cursuri se pot înscrie persoanele angajate cu contract de muncă (cerință obligatorie) cu nivel scăzut de calificare. Cursanții care vor absolvi  programul de formare vor primi diplomă de calificare CNFPA, recunoscută de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și subvenții în valoare de până la 250 lei/lună.
Obiectivul principal al proiectului îl constituie creșterea nivelului de calificare și a competitivității profesionale pe piața muncii a 170 angajați, în vederea obținerii calificărilor dorite de aceștia în domeniul turismului.
tava2Cursurile de bucătar (curs nivel 2 – 6 luni),  ospătar  (curs nivel 2 – 6 luni), cameristă hotel (curs nivel 1 – 3 luni), tehnician în turism, hotel și alimentație (curs nivel 3 – 9 luni) și agent de turism-ghid (curs nivel 3 – 9 luni) se vor desfășura la sediul Fundația „Ing. Nejloveanu Niculae – Maestru în arta culinară” Constanța.
Alte obiective ale proiectului sunt: creșterea nivelului de informare asupra posibilităților și necesităților de calificare, conștientizarea și sensibilizarea în privința beneficiilor participării angajaților la cursurile de formare și promovarea beneficiilor formării profesionale continue în rândul angajaților, întreprinderilor și a altor grupuri interesate.
Pentru informații suplimentare sau înscrieri, candidații pot adresa întrebări la adresa de email fundatianejloveanu@yahoo.com sau la sediul Fundația „Ing. Nejloveanu Niculae – Maestru în arta culinar㔠– B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 12, Constanța.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302