Profesioniştii curăţeniei vin la Cleaning Show 2012

Igiena şi curăţenia sunt foarte importante pentru orice afacere din domeniul alimentaţiei publice şi din domeniul hotelier. Singura expoziţie din România dedicată curăţeniei profesionale, industriale şi domestice, Cleaning Show se va desfăşura şi anul acesta în perioada 25-28 aprilie la Romaero Băneasa din Bucureşti.

La eveniment sunt aşteptate companii producătoare din domeniile: echipamente şi servicii de curăţenie industrială, profesională şi domestică, echipamente de igienă sanitară, consumabile, accesorii şi detergenţi, curăţătorii şi spălătorii chimice. Înscrierile la acest eveniment se pot face până la data de 16 martie 2012, conform informaţiilor disponibile pe site-ul evenimentului.

afis1

Cleaning Show va reprezenta locul perfect de întâlnire şi stabilire de contacte pentru companiile expozante, profesioniştii curăţeniei pregătindu-se să impresioneze vizitatorii cu noutăţile din domeniu, menite sa uşureze misiunea firmelor specializate. Expoziţia îşi propune să prezinte tot ce este nou în domeniu: de la tehnologii inovative până la echipamente aduse în premieră pe piaţa românească.

Vizitatorii targetaţi sunt reprezentaţi atât de publicul specialist (directori de companii, reprezentanţi administrativi şi ai departamentului de marketing din: spitale, laboratoare, bănci, HoReCa, platforme industriale, instituţii publice, hipermarket-uri şi zone comerciale, administratori de imobile, office building etc.), cât şi de publicul larg (vizitatori care intenţionează să achiziţioneze echipamente, produse şi servicii pentru curăţenia domestică).

go1

„Ne bucurăm că acest eveniment a devenit unul de tradiţie pentru industria de curăţenie. Pentru 2012 am planificat o campanie puternică de promovare şi comunicare în rândul publicului ţintă şi ne aşteptăm la o creştere a numărului de expozanţi, precum şi al celui de vizitatori” a declarat Daniela Tarsay, Deputy General Manager Euroexpo.
Cleaning Show este organizat de Euroexpo Trade Fairs, companie renumită în sfera organizării de târguri şi expoziţii.


Cele mai citite articole

Prev Next