Cursuri de calificare gratuite pentru meseria cofetar-patiser

Federaţia Bucătarilor din România a început înscrierile pentru cursurile gratuite de calificare Cofetar-Patiser prin proiectul “Cursurile de calificare primul pas spre succes” POSDRU/108/2.3/G/807705. Cursurile se adresează persoanelor angajate în mediul privat, cu domiciliul stabil în Municipiul Bucureşti sau Judeţul Ilfov şi în special celor care lucrează deja în domeniu, însă nu au o calificare corespunzătoare postului ocupat.

cofetar

Cursul are o durată de 6 luni cu 720 ore de curs: 240 ore teorie, 480 ore practică. Teoria se va desfăşura în prima parte a cursului, iar cursanţii vor primi o subvenţie lunară pentru a stimula participarea la curs, precum şi pentru a minimaliza efectul absenţei de la locul de muncă.
curs2Înscrierile se fac în ordinea primirii solicitărilor şi în măsura îndeplinirii de către cursant a tuturor condiţiilor de participare impuse. Pentru înscrieri puteţi transmite solicitarea dumneavoastră la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pentru a primi formularele de înscriere. Pentru alte informaţii, puteţi suna la numărul de telefon: 0724.212.784, persoana de contact Cosmin Bărtoiu.