Specialiştii din Ospitalitate, invitaţi la un nou seminar despre Securitate

Managerii, întreprinzătorii şi angajaţii din sectorul HoReCa din regiunea Sud-Vest (judeţele Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Vâlcea) sunt invitaţi în perioada 28-29 februarie la Craiova, pentru a participa la cel de-al cincilea Seminar Regional de Informare din cadrul proiectului „Securitatea şi sănătatea în muncă, o premisă pentru competitivitate”.

riscuri

Seminarul de la Craiova face parte din seria celor opt Seminarii Regionale de Informare organizate în toată ţara şi se adresează profesioniştilor din sectorul HoReCa cărora experţii români şi internaţionali le vor prezenta informaţii la zi despre modul de aplicare a legislaţiei securităţii şi sănătăţii în muncă, exemple de bune practici ale unor companii din ţară şi din Europa în managementul riscurilor şi organizarea flexibilă a muncii în hoteluri, restaurante şi firme de catering. În acest context se vor prezenta şi se vor purta discuţii referitoare la creşterea competitivităţii prin prevenirea accidentelor de muncă şi a bolilor profesionale.
seminar4La acest seminar nu se percepe taxă de participare, numărul de locuri în sală fiind limitat la 150. Organizatorii asigură transportul participanţilor, cazarea pentru două nopţi (începând cu seara anterioară evenimentului), masa pentru cele două zile ale seminarului şi serviciile de traducere silmultană pe durata derulării evenimentului.

Acest seminar va avea loc în perioada 28-29 februarie, la Craiova, în sala de conferinţe a hotelului Jiul, începând cu ora 8.30.
Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeşte în oameni! şi este implementat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Protecţia Muncii „Alexandru Darabont” Bucureşti (INCDPM) , în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României.