YPC a lansat prima cafenea non-profit din Romania

Cafe2Pe 1 martie, Young Professionals Club a lansat prima cafenea non-profit din România – YPC Café – spațiul de dezvoltare personală și profesională. YPC Café este un proiect de antreprenoriat social care susține comunitatea să facă diferența și să aducă un impact pozitiv în societate. Prin activitățile pe care le desfășoară, YPC Café asigură accesul tinerilor la activități de dezvoltare personală și profesională, oferă suport ONG-urilor, asociațiilor, grupurilor de inițiativă și companiilor în proiectele pe care le desfășoară.

Cafe3 
Unicitatea acestui proiect constă în mecanismul sustenabil prin care se va produce un impact continuu în comunitate. Astfel, profitul locației va fi redirecționat pentru susținerea atât a proiectelor Young Professionals Club, cât și a altor ONG-uri care urmăresc o schimbare pozitivă în societate.
YPC Café va găzdui workshopuri tematice, traininguri și conferințe de dezvoltare personală și profesională, întâlniri de networking, dar și expoziții de artă și fotografie, lansări de carte, spectacole ale tinerilor artiști sau pasionaților de muzică, jocuri de societate, petreceri tematice, evenimente cu invitați speciali precum și concursuri sau surprize.

Cafe4
„Dorim ca YPC Café să constituie un motor care să genereze proiecte frumoase prin care să construim împreună o societate mai bună. Atât YPC, cât și partenerii noștri am dovedit, pe parcursul ultimilor 3 ani, că  proiectele implementate au adus valoare socială adaugată. Totuși, impactul unor proiecte a fost limitat din cauza lipsei fondurilor. Unul dintre obiectivele principale ale YPC Café este tocmai asigurarea acestor resurse financiare.

Cafe5
Într-o societate în care responsabilitatea socială este o necesitatea nu doar un moft, considerăm binevenită și necesară această inițiativă de antreprenoriat social. Mizăm pe suportul întregii comunități și sperăm ca împreună să putem deveni adevărați agenți ai schimbării sociale!”, Dragoș Barbălată, Președinte Young Professionals Club.
Young Professionals Club (YPC) este cea mai importantă asociație de tineri profesioniști din România. Prin activitățile îndrăznețe și productive derulate, YPC își dorește să își lase amprenta nu doar asupra membrilor săi, dar și asupra societății.
www.ypccafe.ro