Ultima şansă de a nominaliza hotelul, restaurantul sau spa-ul anului!

Cel mai mare eveniment dedicat industriei hoteliere din România, Hotel Tourism&Leisure Investment Conference va găzdui în acest an Gala Premiilor de Excelenţă, unde vor fi premiate cele mai eficiente şi inovative proiecte şi concepte din industria ospitalităţii şi a turismului din România.
Oricine poate nominaliza!
Până în data de 31 martie 2012, ora 12 p.m. puteţi nominaliza pentru 27 de categorii dintre care: Hotelul anului, Cel mai popular hotel, Lansarea hotelieră a anului, Pensiunea anului, restaurantul anului, barul anului, spa-ul anului, Cea mai bună agenţie de turism ş.a.

afisGPE

Dacă doriţi, puteţi nominaliza la orice categorie. „Ai vizitat recent un restaurat, un hotel, din zona ta? Consideri că există un festival care ajută la atragerea turiştilor sau vrei să propui pe cineva la categoria Excelenţă? Acum îi poti propune să fie printre cei mai buni”, spun organizatorii.
Înscrierea în competiţie se poate realiza gratuit şi online, accesând secţiunea GALA (înscrie-ţi proiectul) de pe site-ului evenimentului www.hotelconference.ro,  sau la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Primele 10 nominalizări din fiecare categorie care vor rămâne în competiţie vor fi analizate şi jurizate de către cei 17 membrii ai juriului împreună cu publicul online.
star2Dacă prima zi a Hotel Tourism&Leisure Investment Conference este dedicată Galei Premiilor de Excelenţă, a doua zi a evenimentului, desfăşurată pe 25 aprilie, va găzdui o conferinţă de o zi, în care panelul de vorbitori invitaţi, specializaţi în cele mai diverse arii de expertiză din industria hotelieră şi a ospitalităţii, va oferi participanţilor o imagine la zi asupra integrării tacticilor de investiţii şi convertirea acestora în indici de profitabillitate.  Programul conferinţei şi subiectele abordate le găsiţi aici.
A treia zi a evenimentului, desfăşurată pe parcursul zilei de 26 aprilie, este dedicată seminariilor şi studiilor practice oferite de specialişti ai companiilor de top din industrie. În cadrul workshopurilor şi seminariilor tehnice, specialişti, experţi şi practicieni din diversele segmente ale industriei hoteliere şi ospitalităţii vor oferi exemple practice şi studii de caz celor prezenţi.


Cele mai citite articole

Prev Next