Calificările pentru competiţia naţională de barista la final

Competiţia de barista de la Craiova se va desfăşura în  perioada 30-31 martie, fiind ultima din seria regionalelor de anul acesta. Organizată în cadrul Electroputere Mall, competiţia este dedicată tinerilor barista din zona Olteniei, care vor să se califice pentru competiţia naţională de barista de la Bucureşti. Vineri 30 martie se vor desfăşura antrenamentele şi discuţii privind regulamentul competiţiei, iar sambata vor avea loc calificările.
Campionatele de Barista au ca scop creşterea calităţii serviciilor în sectorul horeca, prin ridicarea standardelor preparării produselor pe bază de cafea în România.

Scae_final
Acest şir de evenimente are ca scop să crească numărul consumatorilor de cafea prin informarea corectă a acestora şi prin promovarea unor reţete pe bază de cafea preparate corect. Scae România este Asociaţia de Cafea de Specialitate din România, afiliată la Asociaţia Europeană de Cafea de Specialitate şi are ca scop principal promovarea culturii cafelei şi a preparării ei. Pentru mai multe detalii vizitaţi: www.scaeromania.eu.