Atra Doftana anunţă o colaborare cu Société Gourmet

Atra Doftana, unul din cele mai avangardiste design hoteluri din România, şi proiectul culinar Société Gourmet dau statul unui proiect culinar nou, care se înscrie în strategia de diversificare şi îmbunătăţire a serviciilor Atra Doftana. Prin intermediul acestei colaborări, Atra Doftana intenţionează să îşi întărească poziţionarea sa ca destinaţie turistică de relaxare, care pune accentul pe îmbinarea dintre modalităţile de petrecere a timpului liber şi excelenţa gastronomică, potrivit unui comunicat de presă.

atradoftana

Pentru cei care nu au auzit de hotelul Atra Doftana, acesta a fost inaugurat în luna august 2011 pe Valea Doftanei, de către compania Top Resorts, şi a obţinut premiul I la secţiunea Arhitectură Social-Culturală din cadrul Anualei de Arhitectură Bucureşti 2011.
Colaborarea dintre Société Gourmet şi Atra Doftana se va concretiza într-o primă fază într-un weekend în care Chef-ul german Daniel Wendorf şi echipa sa vor pregăti meniuri speciale inspirate de specificul Design-Hotelului. „Am optat pentru un astfel de parteneriat pentru a oferi clienţilor Atra o experienţă culinară nouă, deosebită”, a declarat Paul Pricope, Duty Manager Top Resorts, dezvoltatorul Atra Doftana.
Proiectul culinar Société Gourmet, iniţiat în anul 2009, dezvoltă, în momentul de faţă, cursuri culinare, teambuildinguri culinare indoor sau outdoor, ateliere gourmet potrivite echipelor numeroase sau celor ce vor o experienţă completă (fine dining, degustare de vinuri sau de ciocolată, atelier de creaţie praline sau concursuri de decorat praline) sau team cooking sezon.

atra5

Acest parteneriat se înscrie în strategia de diversificare a serviciilor Atra, care, în viitorul apropiat, vor include, printre alte surprize, şi vernisaje ale artiştilor plastici sau lansări de carte. Pe termen lung, acţionarii Atra îşi propun să transforme acest tip de evenimente în adevărate tradiţii pentru iubitorii de artă şi de fine dining. Începând din acest an, vizitatorii Design-Hotelului de pe Valea Doftanei vor putea să se bucure şi de plimbări cu caii, precum şi de şedinţe de masaj.
Atra dispune de un restaurant-gourmet cu o sală de 50 de locuri, cu meniu à la carte, axat în egală măsură pe produse organice din bucătăria tradiţională românească, dar şi internaţională.
Despre Top Resorts
Înfiinţată în anul 2008, Top Resorts este o companie din domeniul turismului care are capital integral românesc. Misiunea Top Resorts este de a identifica şi valorifica acele zone neexplorate din România, în scopul dezvoltării de proiecte turistice integrate în natură. Primul proiect al companiei, Atra Doftana, este localizat în satul Teşila din Valea Doftanei, judeţul Prahova, şi are la bază conceptul avangardist recunoscut la nivel mondial sub denumirea de „Design Hotel”, reunind facilităţile premium cu design-ul inovator şi cu grija pentru mediul înconjurător.