Mercedes-Benz Sprinter şi Bilancia îţi pun afacerea pe roate

În perioada 30 aprilie - 11 iunie 2012 se desfăşoară în Bucureşti campania “Mercedes-Benz Sprinter şi Bilancia - Îţi punem afacerea pe roate”. Campania se adresează tuturor clienţilor Bilancia din zona Bucureştiului şi împrejurimi, care vor beneficia de transportul gratuit al echipamentelor şi accesoriilor comandate. În cadrul campaniei din acest an clienţii Bilancia, vor putea folosi pentru afacerea lor, timp de 3-5 zile, în funcţie de complexitatea activităţilor de aprovizionare şi transport,  autoutilitara Mercedes Sprinter Furgon pusă la dispoziţie.
 

mb1

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz România şi Bilancia Exim vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor de a primi la timp produsele comandate pentru eficientizarea activităţii acestora, prin transportul de marfă în condiţii optime şi de siguranţă.

Mercedes-Benz Sprinter este lider în clasa sa prin fiabilitate şi costuri mici de întreţinere. Sprinter Furgon stabileşte standardele pentru capacitatea de încărcare, de aceea se pretează activităţilor de transport al echipamentelor grele şi voluminoase. Datorită celor 4 lungimi de caroserie şi plafonului supraînălţat, Sprinter are un volum de încărcare de până la 17 m³ şi o sarcină maximă de 2710 kg.

mb2

Bilancia Exim este una dintre cele mai importante companii din domeniul echipamentelor şi utilajelor  alimentare profesionale din România, cu 20 de ani de experienţă în domeniu, având reprezentanţe în Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Iaşi, Braşov, Craiova, Cluj şi Sibiu.
BILANCIA oferă peste 72.000 de produse din domeniul echipamentelor profesionale şi accesoriilor pentru gastronomie şi colaborează cu 400 de parteneri din întreaga lume pentru a oferi o gamă completă de produse pentru sectorul de activitate HoReCa.