ANTREC a demarat programul “Vacanţe la ţară 2012”

Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) derulează în perioada 6 mai - 15 iunie 2012 ediţia de primăvară a programului special “Vacanţe la ţară”, la care s-au înscris pensiuni din întreaga ţară. Pentru ediţia din acest an ANTREC estimează o creştere a gradului de ocupare cu peste 50% a pensiunilor participante. Programul se află la a XIX-a ediţie şi îşi propune să extindă perioada aferentă unui sezon turistic şi să atragă şi turiştii cu venituri mai mici în pensiunile din România.

antrec3

Astfel, pachetul de cazare aferent programului “Vacanţe la ţară”, oferă sejururi de 5 nopţi/6 zile la: pensiuni de 2 margarete la preţul de 150 lei/ persoană şi la pensiuni de 3 şi 4 margarete la preţul de 195 lei/ persoană. În acest tarif sunt incluse 5 nopţi cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va incheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.
Filialele ANTREC participante, în prima fază, la acest program sunt: Argeş, Alba Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Covasna, Gorj,Maramureş, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Vâlcea. De asemenea, informaţiile cuprinzând o listă a judeţelor - gazdă, precum şi alte filiale ANTREC ce se vor afilia pe parcurs, vor fi puse la dispoziţia celor interesaţi, fiind permanent actualizate pe: www.antrec.ro şi www.vacantelatara.ro.

antrec5

“Bucurându-ne şi mândrindu-ne cu rezultatele pozitive pe care le-am înregistrat în anii trecuţi, şi în acest an estimăm o creştere a gradului de ocupare cu peste 50%. Dar dincolo de orice statistică sau de-orice calcul, cel mai important va fi câştigul cultural şi spiritual pe care fiecare turist îl va simţi vizitând şi descoperind meleaguri cu suflet tradiţional românesc, în care natura şi-a păstrat verdele de-odinioară”, au declarat reprezentanţii ANTREC.

Pentru lista completă a pensiunilor participante şi pentru mai multe informaţii despre acest program intraţi aici.