Conceptul all-inclusive, promovat în premieră prin “Litoralul pentru toţi”

Asociaţia Litoral - Delta Dunării anunţă lansarea în premieră a unei opţiuni speciale a programului Litoralul pentru Toţi 2012, şi anume “Litoralul pentru toţi - All inclusive”. Această opţiune este pusă în vânzare începând de astăzi, 14 mai, de 3 unităţi hoteliere din Mamaia, şi anume Complexul Mercur Minerva Family Club 3*  şi hotelurile Dorna 3 * şi Modern 4 *. 
O vacanţă Litoralul pentru toţi - All inclusive are un tarif fix de 695 ron/ persoană în cameră dublă, pentru un sejur de 5 nopţi. 

inclusive2

“Continuăm campania de imagine 0 9atitudine în turism, cu lansarea, în premieră, a opţiunii All Inclusive la programul nostru, Litoralul pentru toţi. Am lansat cu succes Sezonul 2012 pe Litoral şi ne propunem să continuăm premierele şi noutăţile pe Litoral în acest an, cu servicii noi, o nouă atitudine, o imagine mai bună, o altă abordare. De data aceasta, susţinem hotelierii care lansează oferte All Inclusive pe Litoral. Sunt convinsă că anul acesta reuşim să creştem în continuare - ca număr de turişti, ca imagine, ca şi calitate a serviciilor. Urmăriţi în continuare activitatea noastră, urmează şi alte surprize!”, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării.
allAceastă opţiune asigură toate cele 3 mese - servite în regim bufet, (bucătărie românească şi tradiţională), băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, acces gratuit la piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă. Programul oferă şi facilităţi pentru copii - gratuitate absolută până la 7 ani, 50% reducere pentru copii între 7 şi 12 ani.
Perioada de sejur aferentă acestei opţiuni se derulează între 27 mai şi 23 iunie 2012, iar biletele de vacanţă se pot achiziţiona numai prin agenţiile de turism ANAT.
Aşa cum au fost obişnuiţi deja, turiştii care cumpără acest pachet beneficiază de un voucher de atracţii (intrare gratuită la unul din obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea: Acvariu, Muzeul de Istorie şi Arheologie şi Muzeul de artă Populară), oferit de Consiliul Judeţean Constanţa.