Un nou târg de joburi pentru industria ospitalităţii la Bucureşti

Hotelul Ibis Palatul Parlamentului din Bucureşti va găzdui pe 8 iunie un târg de joburi dedicat românilor care îşi caută un loc de muncă în industria ospitalităţii din străinătate. Se caută ospătari, barmani, recepţioneri, valeţi, cameriste, ajutori de bucătari şi bucătari, pentru baruri, hoteluri şi restaurante din Marea Britanie şi Insulele Canalului Mânecii ((Jersey, Guernsey si Sark). Târgul de joburi pentru sezonul vară-toamnă 2012 este organizat de USTravel.
Potrivit unui comunicat de presă emis de organizatori, sute de joburi din industria ospitalităţii din oraşe şi staţiuni din Marea Britanie şi Insulele Canalului Mânecii vor fi puse la dispoziţia românilor. Candidatul ideal trebuie să aibă între 18-35 ani, o experienţă relevantă în domeniul horeca şi cunoştinţe de limba engleză la nivel conversaţional.

interviu8iunie

Durata contractului de muncă este între 6-12 luni, salariile încadrându-se între 1000-1500 euro în funcţie de postul ocupat şi de experienţă, masa şi cazarea fiind asigurate de către angajator.
În cadrul acestui târg, participanţii vor avea acces la toate detaliile privind munca în UK şi în Insulele Canalului, şi vor avea parte de interviuri directe cu angajatorul.
Pentru mai multe informaţii despre acest târg, dar şi despre costurile pe care le implică pentru doritori puteţi suna la numărul de telefon 0726342545 sau puteţi trimite un email pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Despre US Travel
US Travel este o organizaţie care se adresează tinerilor, în special studenţilor dornici de un schimb cultural internaţional de tip Work and Travel in USA, Grecia sau Spania. Încă din anul 2005 organizaţia pune la dispoziţia tinerilor români locuri de muncă în USA dar şi în Europa: Spania, Grecia, Marea Britanie sau Franţa, şi de anul acesta: Danemarca.