P&G Professional a lansat gama de produse pentru horeca Mr. Proper

 Noua generaţie de produse Mr. Proper este dedicată hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, puburilor, cafenelelor şi firmelor de catering. Pentru podele strălucitoare, cu miros proaspăt şi curate, dar şi pentru mesele din restaurante, Mr. Proper are soluţia.
Mr.proper1
Pentru sectorul Horeca, P&G Professional a dezvoltat soluţii care să acopere 80% din suprafeţele care necesită curăţare cu sau fără dezinfectant, atât din sălile de baie, cât şi din bucatăriile profesionale. De la podelele din cadrul recepţiei şi până la chiuvetele din salile de băie, de la feţele de masă din salon, până la oalele şi tigăile din bucătărie, gama de produse de curăţat profesionale Mr. Proper a fost realizată special pentru a menţine şi creşte reputaţia afacerii dumneavoastră.
Mr.proper2
P&G Professional a introdus pe piaţă 5 produse Mr. Proper care să ajute angajaţii din Horeca să elimine cu uşurinţă atât murdăria vizibilă, cât şi petele lipicioase de suc, cafea şi cele de grăsime din bucătării. Uleiurile de gătit utilizate în procesul de gătire produc vapori cu grăsime care se imprimă în pereţi, podele şi obiectele din bucătărie. În contact cu praful, stratul de grăsime deja format va acţiona ca un adeziv pe suprafaţa afectată.
Fiecare produs din această gamă utilizează 360-pH System Technology care ajută la îndepărtarea cu uşurinţă a petelor consistente şi conţine:
-    Surfactanţi care sparg  grăsimea în moleculele şi le debarasează în soluţia de curăţat pentru a preveni prin reutilizarea soluţiei, redepozitarea lor pe suprafaţa curată;
-    Solvenţi pe bază de alcool: în produsele de curăţat geamuri;
-    Polimeri antipete: în produsele pentru toalete care lasă pe suprafaţa curăţată un strat protector pentru a preveni pătarea.

Soluţiile profesionale de la Mr. Proper permit curăţarea eficienţă a podelelor lipicioase din restaurante şi uşurează munca angajaţilor din localul dumneavoastră.

Despre cum poate beneficia afacerea dumneavoastră de serviciile mărcilor P&G Professional şi de soluţiile de curăţat special create pentru fiecare problemă de curăţenie accesaţi site-ul: http://www.pgpro.com/.