Campania “Îţi punem afacerea pe roate” s-a încheiat

Campania “Mercedes-Benz Sprinter şi Bilancia - Îţi punem afacerea pe roate” s-a încheiat. Peste 30 de firme, clienţi Bilancia, au beneficiat de transportul gratuit al echipamentelor şi accesoriilor comandate.

mb4

În perioada 30 aprilie - 11 iunie 2012 s-a desfăşurat în Bucureşti şi împrejurimi campania “Mercedes-Benz Sprinter şi Bilancia - Îţi punem afacerea pe roate”. În cadrul campaniei din acest an clienţii Bilancia au folosit pentru afacerea lor, în funcţie de complexitatea activităţilor de aprovizionare şi transport, autoutilitara Sprinter Furgon pusă la dispoziţie de Mercedes-Benz.
Parteneriatul dintre Mercedes-Benz România şi Bilancia Exim a venit în întâmpinarea nevoilor clienţilor de a primi la timp produsele comandate, pentru eficientizarea activităţii acestora, prin transportul de marfă în condiţii optime şi de siguranţă.

mb3
Mercedes-Benz Sprinter este lider în clasa sa prin fiabilitate şi costuri mici de întreţinere. Sprinter Furgon stabileşte standardele pentru capacitatea de încărcare, de aceea se pretează activităţilor de transport al echipamentelor grele şi voluminoase. Datorită celor 4 lungimi de caroserie şi plafonului supraînălţat, Sprinter are un volum de încărcare de până la 17 m³ şi o sarcină maximă de 2.710 kg.
Bilancia Exim este una dintre cele mai importante companii din domeniul echipamentelor şi utilajelor  alimentare profesionale din România, cu 20 de ani de experienţă în domeniu, având sucursale în Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Iaşi, Braşov, Craiova, Cluj şi Sibiu.