Trade Lead System vă pune în legătură cu furnizorii americani

american-winesBiroul pentru Agricultură al Ambasadei SUA la Bucureşti a lansat un sistem online conceput pentru a înlesni procesul de găsire a furnizorilor americani de produse alimentare. Astfel, cei care au nevoie în afacerea lor de produse alimentare americane (fie că e vorba de un restaurant, de fast-food, de cafenele ş.a), pot trimite gratuit prin intermediul acestui sistem orice solicitare de produse alimentare/agricole către furnizorii americani de profil.

american-wineries
Noul sistem online Trade Lead System este special conceput pentru facilitarea găsirii furnizorilor americani de produse alimentare, inclusiv agricole. Acest sistem are la bază colaborarea strânsă între Serviciul Extern pentru Agricultură, Departamentele pentru Agricultură la nivel de Stat, organizaţii comerciale şi asociaţii ale industriei americane de profil şi de asemenea, exportatori de produse alimentare din SUA. Toţi aceşti participanţi îşi aduc aportul pentru a facilita găsirea unor furnizori care să ofere produse alimentare/agricole adecvate cerinţelor importatorilor.

american1
Acest serviciu este gratuit şi presupune completarea unui formular online în limba engleză (il gasiti AICI) incluzând datele dumneavoastră şi produsele solicitate. Linkul către Trade Lead System poate fi accesat direct de pe site-ul horeca.ro, printr-un simpul click pe bannerul USDA.
Pentru mai multe informaţii contactaţi Biroul pentru Agricultură din cadrul Ambasadei SUA la Bucureşti, telefon: 021 2003356 sau 021 2003374, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..