Proprietarii de hosteluri sunt invitaţi la World Hostel Conference

Proprietari şi manageri de hosteluri din întreaga lume sunt invitaţi în perioada 5-7 noiembrie la World Hostel Conference, pentru a dezbate cele mai relevante aspecte ale industriei hosteliere. Conferinţa este concepută pentru a aduce laolaltă reprezentanţi de vârf ai industriei hosteliere din întreaga lume (proprietari şi manageri), cu scopul de a dezbate cele mai importante probleme cu care se confruntă industria hostelieră în prezent şi de a găsi noi soluţii la dezvoltarea acesteia, adaptate timpurilor moderne, şi va fi organizată pentru prima dată în afara Europei sau a Americii de Nord, în Ierusalim (Israel), au anunţat organizatorii.

WorldHostelConference

La eveniment sunt aşteptaţi şi reprezentanţii ai asociaţiilor de profil, specialişti în social media şi furnizori de software, care vor avea oportunitatea de a face schimb de experienţă şi de găsi noi soluţii pentru dezvoltarea industriei.

Prezentările vor include discuţii despre tehnologiile inovative şi despre modul în care pot acestea creşte industria hostelieră, despre segmentul de evenimente din hosteluri ca un instrument de a creşte veniturile, dar şi despre importanţa practicării unui turism responsabil în hosteluri. Tot în cadrul conferinţei specialiştii vor discuta şi despre hostelurile viitoarei generaţii, despre nevoia de transformare radicală a conceptului de hostel şi cele mai bune practici pentru îmbunătăţirea operaţiunilor din hosteluri. Participanţii la conferinţă vor afla şi trendurile din turismul online şi cum influenţează, sau pot influenta acestea industria hotelurilor, dar şi noutăţi din această industrie direct de la sursă, adică de la cei care conduc aceste business-uri.

hostel

“Conferinţa mondială dedicată hostelurilor din acest an este în mod particular importantă”, a declarat Michael Tumminia, CEO la GoMio.com, organizatorul conferinţei. “Există un aflux din ce în ce mai mare de turişti în Israel şi în Orientul Mijlociu şi acest lucru reprezintă o mare oportunitate pentru marii jucători din industria hostelieră din toate colţurile lumii de a învăţa unul de la celălalt. Suntem entuziasmaţi că vom aduce pentru prima dată această conferinţă în această parte a lumii”, a adăugat acesta.

Mai multe informaţii despre eveniment găsiţi aici.