Un nou complex turistic de lux s-a deschis în Delta Dunării

Delta Dunării devine o destinaţie din ce în ce mai atractivă pentru investitori. Un complex turistic de lux a fost deschis în Dunavăţu de Jos în această vară, complexul New Egreta, care aduce pe piaţa turistică din regiune un hotel de 4 stele, o sală de conferinţe cu 60 de locuri dotată cu tehnologie de ultimă generaţie şi un restaurant cu o capacitate de 70 de persoane.

egreta

Până acum câţiva ani, Dunavăţul de Jos părea că se află la capătul lumii: După 5 ore de mers cu maşina pe un drum dificil, intrai într-un sat în paragină, cu ruine din chirpici arse de soare, fără asfalt şi fără speranţa de a mai găsi vreo urmă de civilizaţie, spun reprezentanţii complexului. Drumul se termina brusc şi un praf moale şi roşu plutea peste pustietate confuzând călătorul. “Oare există ceva mai departe?!” apărea întrebarea în mintea acestuia căutând în depărtare un reper pentru continuarea drumului.

Astăzi autostrada şi drumul naţional te duc repede şi direct până la Tulcea, iar în pustietatea acoperită de praf moale şi roşu a fost trasat un drum asfaltat care te duce direct în parcarea complexului turistic New Egreta.

Hotelul de 4 stele are o capacitate de 33 de camere duble şi un apartament, având posibilitatea de a găzdui 70 persoane. Restaurantul poate primi şi el 70 de oaspeţi, iar terasa încă 40. Complexul dispune şi de o sală de conferinţe, iar pentru cei care vor să se menţină în formă există o sală de fitness şi posibilitatea de a practica o gamă largă de sporturi nautice. Pentru agrement, hotelul pune la dispoziţie şi o mică flotă de bărci de pescuit şi salupe.

complexegreta

“New Egreta este un loc ideal pentru vacanţe în familie sau în grupuri de prieteni, pentru teambuilding-uri şi chiar întâlniri de afaceri mai nonconformiste”, mai spun reprezentanţii complexului. Hotelul este deschis pe tot parcursul anului.