Pensiuni din 10 judeţe intră în programul Vacanţe la ţară

Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) demarează duminică, 16 septembrie, programul special “Vacanţe la ţară” – ediţia de toamnă 2012, în care pensiuni din 10 judeţe ale ţării şi-au anunţat până în prezent participarea, urmând să adere mai multe pensiuni şi din alte judeţe.

Cea de-a XX-a ediţie a programului se va desfăşura în perioada 16 septembrie - 2 noiembrie şi va oferi turiştilor sejururi de cinci nopţi la preţuri speciale. Destinatarii programului sunt toate categoriile de turişti care doresc să descopere viaţa satului, tradiţiile locurilor, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi care doresc să servească o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.

pensiunerustica

Pachetul de cazare aferent programului Vacanţe la ţară oferă sejururi de cinci nopţi/ şase zile; la pensiunile de 2 margarete preţul sejurului este de 150 lei/ persoană/pachet, iar pentru pensiunile de 3 şi 4 margarete, tarifele pentru un sejur au preţuri de 195 lei/persoană/pachet.

În acest tarif sunt incluse cinci nopţi de cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.

Filialele ANTREC care participă, în primă fază, la acest program sunt Argeş, Alba, Braşov, Cluj, Covasna, Gorj, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, urmând să adere mai multe pensiuni şi din alte judeţe.

Mai multe detalii găsiţi pe site-urile www.antrec.ro; www.vacantelatara.ro.


Cele mai citite articole

Prev Next