Asociaţia hotelurilor, restaurantelor şi cafenelelor din UE are o nouă conducere

Asociaţia hotelurilor, restaurantelor şi cafenelelor din UE are o nouă conducere
person Horeca
access_time_filled

Asociația profesională a hotelurilor, restaurantelor și cafenelelor din Uniunea Europeană, HOTREC a anunțat realegerea lui Kent Nyström în calitate de președinte al asociației, precum și reînnoirea Comitelului Executiv, în cadrul ultimei Adunări Generale care a avut loc în perioada 25 – 26 octombrie.

Prioritatea mea și a Comitetului Executiv va fi aceea de a continua transformarea HOTREC într-o organizație modernă și eficientă care să fie capabilă să exercite o influență maximă în discuțiile referitoare la politicile care vizează industria ospitalității din Europa”, a declarat președintele reales al HOTREC, Kent Nyström.

logohotrec

Împreună cu Comitetul Executiv al HOTREC, acesta intenționează de asemenea să dezvolte o industrie a ospitalității dinamică, competitivă și sustenabilă în Uniunea Europeană, care să contribuie la ocuparea forței de muncă și la creșterea economică și care să promoveze și protejeze patrimoniul cultural și natural european.

Adunarea Generală a HOTREC a decis totodată reînnoirea Comitetului Executiv, care va fi compus în următorii 2 ani din: președintele Kent Nyström (Suedia), Vice – Președintele Susanne Kraus-Winkler (Austria) și Trezorierul Ákos Niklai (Ungaria), precum și din 6 membri: Didier Chenet (Franța), Marinus Cordesius (Țările de Jos), Adrian Cummins (Irlanda), Ramón Estalella (Spania), Markus Luthe (Germania) și Martin Rawlings (Marea Britanie).

hotrecassociation

Următoarea Adunare Generală a HOTREC va avea loc în Vilnius, în perioada 16-17 mai 2013.

HOTREC reprezintă industria hotelurilor, a restaurantelor și a cafenelelor la nivel european. Sectorul numără 1,7 milioane de businessuri, aproape 92% dintre acestea fiind micro-întreprinderi care angajează mai puțin de 10 persoane. Industria oferă circa 9,5 milioane de locuri de muncă doar în Uniunea Europeană. HOTREC reunește 44 de asociații naționale din 27 de țări europene.

Sursa: www.hotrec.eu

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302