Peste 70 de companii expun la ROMHOTEL 2012

Expoziţia Internaţională de Echipamente, Dotări şi Mobilier HoReCa – Romhotel îşi deschide porţile joi, 15 noiembrie, la centrul expoziţional Romexpo din Bucureşti, în acelaşi timp cu cel mai important târg de turism organizat în România.

Romhotel va reuni anul acesta peste 70 de companii, care vor expune bucătării profesionale, echipamente pentru prepararea cafelei, decoraţiuni interioare, mobilier şi corpuri de iluminat pentru unităţi hoteliere şi restaurante, cosmetice pentru hoteluri, produse şi echipamente de curăţenie, dotări şi solutii la cheie pentru profesioniştii din domeniu.

afisromhotel

Ediţia 2012 va fi caracterizată nu doar de prezenţa brandurilor internaţionale de top, dar şi de o agendă bogată de evenimente conexe, care se vor focusa pe cele mai relevante trenduri din industria HoReCa.

Dintre acestea menţionăm: seminarul “Peisaj cultural, Arhitectură, Tendinţe” sustinut de către Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu Bucureşti, simpozionul “GreenArts Design for Green Hotel”, prezentată de către Asociaţia Ecologică “Turism Verde” şi workshop-urile cu tema “De ce un Centru SPA în hotel?” organizate de firma Despre Spa.

De asemenea, în cadrul Pavilionului C6 puteţi participa zilnic la competiţii de barista profesional, realizate de către Asociaţia de Cafea de Specialitate, SCAE România.

Programul de vizitare al expoziţiei Romhotel este următorul: în perioada 15 - 17 noiembrie 2012 puteţi vizita expoziţia între orele 10.00 - 18.00, iar duminică, 18 noiembrie, între orele 10.00 - 16.00.

Ajunsă la cea de-a 20-a ediţie, ROMHOTEL - expoziţia internaţională de echipamente, dotări şi mobilier pentru hoteluri şi restaurante, este un expozitieromhotel2012reper anual unde specialiştii din domeniul horeca se pot întâlni şi pot afla cele mai recente tendinţe în materie, aducând o contribuţie esenţială dezvoltării industriei ospitalităţii.

Manifestarea se adresează tuturor producătorilor şi distribuitorilor de mobilier şi echipamente specifice pentru structuri de primire, unităţi de alimentaţie publică, catering, fast-food, accesorii pentru bucătării profesionale, întreţinerea curăţeniei şi igienei, cosmetice pentru hoteluri şi restaurante, producători şi distribuitori de echipamente electronice, audio-video, soft şi hard pentru structuri de primire şi unităţi de alimentaţie publică.