Liderii industriei ospitalităţii româneşti, premiaţi la HTB Gala Awards

Hotelul DoubleTree by Hilton din Oradea, deschis oficial în luna septembrie a acestui an, a fost desemnat Best New Hotel 2012 în România, în cadrul ceremoniei HTB Gala Awards care s-a desfăşurat săptămâna trecută în Bucureşti, ceremonie concepută să pună în lumină liderii industriei ospitalităţii din România. 

Deschiderea hotelieră a anului 2012

Inaugurat pe 27 septembrie a.c., hotelul din Oradea a obţinut premiul pentru Deshiderea anului în România. Acesta este al doilea hotel DoubleTree by Hilton din România, după cel din Bucureşti (deschis în vara anului 2011), şi a fost inaugurat ca urmare a unei investiţii considerabile a partenerului proprietar SIF Banat Crişana şi a SC Calipso SA.

doubletreehiltonoradea

Cu o capacitate de 147 de camere, patru săli de conferinţă, o sală de recepţii, un restaurant cu specific mediteranean şi cele mai moderne tehnologii, DoubleTree by Hilton Oradea şi-a propus încă de la început să le ofere oaspeţilor servicii la cele mai înalte standarde. Hotelul găzduieşte şi primul centru eforea:spa inaugurat în interiorul unui DoubleTree by Hilton din Europa. De asemenea, noul hotel este dotat cu un centru de fitness Precor, cu o piscină şi o cafenea.

“Sunt încântat că am adăugat un al doilea hotel la portofoliul nostru DoubleTree by Hilton din România. Atât oamenii de afaceri, cât şi turiştii care ajung în Oradea vor putea să se bucure de oferta DoubleTree by Hilton, având parte în acelaşi timp de standardele Hilton Worldwide. Le urez bun venit tuturor oaspeţilor în noul nostru DoubleTree by Hilton Oradea.” a declarat Simon Vincent, President EMEA, Hilton Worldwide, cu ocazia inaugurării.

Best New Restaurant 2012

Premiul pentru cel mai bun nou restaurant (Best New Restaurant) a fost conferit restaurantului Diplomat, din Bucureşti. Amplasat în incinta Clubului Diplomatic din Bucuresti, noul restaurant de lux se află în vecinătatea singurului teren de golf din Bucureşti, pe malul lacului Herăstrău şi a fost deschis oficial în luna octombrie 2012.

restaurantdiplomat

(Restaurantul Diplomat - Best New Restaurant)

Hotelierul Anului 2012

Premiul pentru hotelierul anului, “Hotelier of the Year” a fost acordat doamnei Daniela Esanu, Director General al hotelului Alpin din Poiana Braşov, pentru aportul şi implicarea de peste 30 de ani în industria ospitalităţii.

De asemenea, premiul pentru excelenţă în formare profesională, (Excellence in Hospitality Education) a fost acordat Prof. Puiu Nistoreanu pentru angajamentul în pregătirea şi dezvoltarea competenţelor manageriale în industria ospitalităţii. Premiul pentru întreaga activitate (Lifetime Achivement Reward) a fost acordat domnului Marian Constantinescu, Redactor Şef al revistei Traveller Magazin, pentru contribuţia permanentă în promovarea turismului românesc.

Premiile, realizate de artistul Alexandru Ghildus, au fost înmânate de CEO-ul companiei Trend Hospitality Consulting&Management, Tinu Sebeşanu şi de echipa sa.

danielaesanu

(Daniela Esanu - Hotelierul Anului)

Hospitality Trends Bucharest 2012 este un eveniment organizat de Trend Hospitality Consulting&Management sub patronajul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, în parteneriat cu INTEHL - Institute of Innovation and Entrepreneurship of École hôtelière de Lausanne, şi a ajuns anul acesta la a 5-a ediţie. Evenimentul îşi propune să aducă o contribuţie majoră la dezvoltarea industriei ospitalităţii româneşti.