Continental Hotels schimbă strategia de email marketing

Grupul hotelier românesc Continental Hotels alege White Image pentru a comunica prin email cu actualii şi potenţialii săi clienţi, dar şi pentru optimizarea procesului de colectare a contactelor noi. White Image va gestiona comunicarea prin email cu clienţii Continental Hotels, implicându-se şi în strategia de creştere a ratelor de conversie.

Programul de email marketing dedicat Continental Hotels are ca obiectiv fidelizarea clienţilor actuali şi o mai bună comunicare cu agenţiile de turism şi companiile partenere, adaptându-se preferinţelor specifice fiecărui tip de client.

emailmarketing

Pentru Continental Hotels, comunicarea directă şi personalizată reprezintă o prioritate, pentru că astfel se doreşte implicarea clienţilor într-o relaţie permanentă cu brandul. Iar emailul, ca şi canal de comunicare, se bucură de potenţialul necesar pentru a ajuta la îndeplinirea acestor obiective, se precizează într-un comunicat de presă.

Comunicăm atât B2B cât şi B2C astfel încât era necesară o schimbare în strategia noastră de email marketing. Am căutat o soluţie locală pentru a creşte eficienţa newsletterului Continental Hotels iar White Image ne-a ajutat în acest sens. Am schimbat structura şi am reformulat informaţia astfel încât mesajul să fie targetat şi folositor pentru cel care primeşte newsletterul. Evident că scopul nostru final este creşterea impactului acestui canal de marketing în vânzările companiei.“, a declarat Roxana Păun, Brand&Marketing Manager Continental Hotels.

Despre Continental Hotels

grandhotelcontinentalContinental Hotels are o tradiţie de peste 20 de ani pe piaţa turistică din România. În prezent Continental Hotels este cel mai mare lanţ hotelier românesc ce acoperă piaţa de lux, business şi economy, oferind, în acelaşi timp, o gamă completă de servicii şi pentru segmentul MICE. Oraşele în care Continental Hotels este prezent sunt: Bucureşti, Arad, Oradea, Sibiu, Constanţa, Târgu Mureş, Drobeta Turnu Severin şi Suceava, totalizând peste 1860 de camere.

Despre White Image

White Image este lider în soluţii customizabile de email marketing, gestionând anual un volum de peste 60 milioane de emailuri. Preocupată de dezvoltarea unei platforme software puternic specializată, capabilă a face faţă celor mai mari provocări ale mediului online, White Image se concentrează pe crearea de instrumente de analiză inovative şi este dedicată deliverabilităţii şi celor mai înalte standarde din email marketing.


Cele mai citite articole

Prev Next