Se fac angajări în industria ospitalității din Germania

angajariindustriaospitalitatiiAgenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București va organiza în zilele de 4 și 5 martie 2013 selecția pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier - gastronomic, care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania. Compania germană EuroPark Rust oferă, prin intermediul Rețelei EURES, un număr de 80 de posturi pentru următoarele meserii: barman (30 de posturi), ospătar (30 de posturi) și bucătar (20 de posturi).

Sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experiență în domeniu și cunoștințe bune/foarte bune de limba germană (nivel B1/B2). Angajarea se face pe o perioadă de 6 luni, începând cu luna aprilie 2013. Salariul oferit este de 1720 euro brut / lună pentru ospătar, 1750 euro brut / lună pentru barman și 1720 – 2100 euro brut / lună (în funcție de calificare și experiență profesională) pentru bucătar.

Timpul de lucru este de 40 ore/ săptămână, cu posibilitatea efectuării de ore suplimentare. Cazarea este asigurată de angajator contracost, iar întreținerea poate fi gratuită/ negociabilă sau pe cont propriu.

Persoanele interesate, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă (A.M.O.F.M/ A.J.O.F.M) din județul de domiciliu pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecție. Lista completă a tuturor Consilierilor EURES, precum și datele de contact ale acestora se regăsesc pe site-ul EURES național www.eures.anofm.ro, rubrica Contact.

chefs

Înscrierea in baza de date pentru munca în străinătate se face pe baza următoarelor documente:

- cerere tip (se completează la sediul Agenției de Ocupare a Forței de Muncă) ;
- copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni) ;
- C.V model Europass în limba germană;
- cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni) ;
- adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea ,,Apt pentru muncă” .


Cele mai citite articole

Prev Next