Booking.com deschide un birou la București

Site-ul pentru rezervarea vacanţelor booking.com, în a cărui bază de date se află deja peste 2.000 de unităţi de cazare din România, va deschide în următoarele săptămâni un birou în Bucureşti, pas pentru care a închiriat un spaţiu de 300 de metri pătraţi în clădirea de birouri Euro Tower situată la intersecţia dintre Barbu Văcărescu şi Lacul Tei, informează ZF.

După ce au deschis deja birouri în oraşe din regiune precum Sofia sau Kiev, cei de la booking.com au decis să aibă o prezenţă şi la Bucureşti, unde intenţionează să îşi lărgească baza de proprietăţi şi de clienţi.

rezervaribooking.com

Într-adevăr, peste aproximativ două săptămâni vom deschide un birou în Bucureşti. Eram deja activi în România, de unde avem peste 2.150 de unităţi de cazare spre închiriere pe site. Considerăm că România este o piaţă interesantă pentru călătorii în estul Europei şi că există potenţial pentru hoteluri şi alte unităţi de cazare să îşi ofere proprietăţile pe platforma noastră, astfel încât să atragă turişti atât români, cât şi străini“, a declarat pentru ZF Anoeska van Leeuwen, director corporate communications al booking.com.