Pensiunile se pregătesc pentru un nou program “Vacanțe la Țară”

cazarelapensiuniPeste 40 de pensiuni din 13 județe ale țării s-au înscris până în prezent la cea de-a XXI-a ediție a programului “Vacanțe la țară”, care se va desfășura în perioada 14 aprilie - 15 iunie a.c. Cele mai multe pensiuni înscrise în program sunt din județul Brașov, care participă cu 17 pensiuni în acest program, conform listei publicate de ANTREC, inițiatorul programului. Lista tuturor pensiunilor înscrie până acum în program o puteți vizualiza AICI.

Programul “Vacanțe la țară” le oferă turiștilor oportunitatea de a descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi nu în ultimul rând, pot servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.

Pachetul de cazare aferent Programului special „Vacanţe la ţară” oferă sejururi de cinci nopţi/ şase zile la pensiuni de 2 margarete - la preţul de 150 lei/ persoană - și la pensiuni de 3 şi 4 margarete - la preţul de 195 lei/ persoană. Se exceptează din programul special perioada aferentă Sărbătorilor Pascale (29 Aprilie - 7 Mai).

În acest tarif sunt incluse 5 nopţi cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va incheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.

pensiuniromaniaFilialele ANTREC participante, în prima fază, la acest program sunt: Argeş, Alba Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Covasna, Gorj, Maramureş, Neamţ, Sibiu.

“Ne face o deosebită plăcere să evidenţiem înscrierea în program a unei pensiuni de cinci margarete din judeţul Braşov care oferă turiştilor pachetul de 5 nopţi cazare în cameră dublă + mic dejun la tariful de 250 lei/ persoană”, spun reprezentanții ANTREC.

De asemenea, informaţiile cuprinzând o listă a judeţelor - gazdă, precum şi alte filiale ANTREC + pensiuni participante ce se vor afilia pe parcurs, vor fi puse la dispoziţia celor interesaţi, fiind permanent actualizate pe site-ul www.antrec.ro şi pe site-ul revistei “Vacanţe la Ţară” - www.vacantelatara.ro