Investiție finalizată în cel mai mare centru de tratament balnear privat de pe litoral

Hotelul Mirage de 3 stele din Eforie Nord a devenit Mirage MedSPA Hotel 4*, în urma unei investiții de amploare. Proiectul intitulat “Crearea și dotarea Bazei de Tratament, Recuperare și Balneoterapie Mirage, Eforie Nord”, a fost finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013 și derulat în perioada 26.05.2011 - 25.01.2013.

Derulat pe o perioadă de 20 de luni, proiectul are o valoare totală de 6.8 milioane euro, din care 3.7 mil. euro reprezintă valoare eligibilă nerambursabilă.

Investiția într-un nou centru de sănătate ce oferă servicii de tratament balnear la nivel european a determinat semnarea de contracte cu tour-operatori externi importanți din Rusia, Germania, Franța, Luxembourg, Belgia, Olanda, Italia dar și revitalizarea colaborării cu toate marile agenții de turism tour-operatoare de pe piața internă, spun reprezentanții centrului de sănătate.

miragemedspahotel

Prin proiectul Mirage MedSPA au fost create 31 de locuri de muncă, dintre care 22 pentru personal medical specializat în balneologie, kinetoterapie, gimnastică  medicală (medici, asistenți medicali, cultura fizico-medicala) și 9 pentru personal necalificat sau cu o calificare minimală (îngrijitor curățenie, băieș).

“Mirage MedSPA se distinge în peisajul centrelor de sănătate de pe litoralul românesc al Mării Negre prin abordarea holistică a oaspeților săi. Domeniul medical al tratamentelor de recuperare este armonios îmbinat cu cel al terapiilor de wellness”, se arată într-un comunicat de presă.

Servicii

Centrul de Sănătate Mirage MedSPA se remarcă prin activitatea medicală bazată pe programe complexe de recuperare a capacităților fizico-psihice ale organismului și tratamente anti-îmbătrânire, elaborate în urma unei consultații medicale de înalt profesionalism, susținută de investigații medicale (ECG, teste de laborator, analiza compoziției corporale etc.) și aplicate de terapeuți cu înaltă calificare în recuperare (kinetoterapeuți, asistenți balneo-fizio-terapie, maseuri etc.).

Medici cu experiență concep pachete personalizate complete și complexe ce vizează ameliorarea unei arii variate de afecțiuni reumatismale, post-traumatice, neurologice, cardio-vasculare, dermatologice, ginecologice, ORL, de recuperare pentru sportivi, precum și programe de reducere ponderală, detoxifiere, antiaging și de înfrumusețare.

bazatratamenteforienord

"Mirage MedSPA este în prezent cel mai mare centru de tratament balnear privat de pe litoralul românesc și pune la dispoziția oaspeților săi 40 de cabinete de tratament individuale, săli de kinetoterapie și fitness moderne, saună finlandeză, saună umedă,  dușuri ciclonice,  fântână de gheață, o piscină cu apă sărată prevazută cu Jacuzzi, paturi de apă, cascade cervicale, masaje cu jet de aer, toate dispuse pe 3 nivele și o suprafață de 2700 mp", se arată într-un comunicat de presă.

Despre SC Briza Mării Negre SRL

Mirage MedSPA Hotel 4* funcționează sub umbrela SC Briza Mării Negre SRL - Eforie Nord, companie ce operează și Terasa Litoral, Restaurantul Imperial, Cherhanaua La Stuf și Clubul Yacht, toate situate în stațiunea Eforie Nord. Numărul de angajați se ridică la aproximativ 300 de persoane pe perioada sezonului estival.