Masterat în managementul turismului și ospitalității, la AHA

manchestermetropolitanuniversityÎncepând cu anul academic 2013 - 2014, American Hotel Academy pune la dispoziţia tinerilor interesaţi să studieze domeniul turismului şi ospitalităţii, programul de masterat în International Hospitality&Tourism Business Management. În luna mai a.c., programul Master of Science International Hospitality & Tourism Business Management a primit validarea comisiei de la Manchester Metropolitan University din Marea Britanie.

Acest program de masterat îmbogăţeşte portofoliul de programe educaţionale ale academiei şi are scopul de a pregăti tinerii pentru ca aceştia să poată accesa poziţii de management în industria naţională şi internaţională a ospitalităţii.

Programul de studii dezvoltat de academie în parteneriat cu Manchester Metropolitan University din Marea Britanie şi oferit în cadrul campusului de la Braşov, va fi disponibil din această toamnă tuturor absolvenţilor de studii superioare, iar pentru cei care se află în căutarea unei schimbări în carieră existând posibilitatea de a urma un modul special conceput pentru familiarizarea cu acest domeniu.

Structurat în trei semestre academice, programul se desfăşoară pe durata unui an calendaristic şi urmăreşte formarea de către studenţi a unei baze solide de cunoştinţe în management şi dezvoltarea unei înţelegeri cât mai profunde a industriei, prin studierea metodelor de cercetare în afaceri, a planificării strategice în ospitalitate şi turism, managementului financiar, strategiilor de marketing etc.

Limba de studiu a cursurilor este limba engleză iar sistemul de predare este flexibil, orele de contact cu lectorii în sala de clasă fiind distribuite pe parcursul a cel mult două weekenduri pe lună. Modalitatea de predare este completată cu seminarii periodice susţinute de lectori invitaţi şi studiu prin platforma e-learning. Această metodă de desfăşurare a cursurilor este ideală pentru studenţii care îşi doresc să aibă posibilitatea de a nu-şi întrerupe activitatea de bază în timp ce urmează cursurile unui program de masterat, spun reprezentanții Academiei.

masterturismPentru anul academic 2013 - 2014, un număr de 30 de locuri este alocat tinerilor care îşi doresc să urmeze programul de studii, acestea putând fi accesate pe baza cererii de înscriere în cadrul programului şi a unui interviu și a unui test în limba engleză în care se evaluează potenţialul şi aptitudinile manageriale ale aplicanţilor, precum și cunoștințele de limbă engleză.

Obiectivul nostru este acela de a oferi tinerilor interesaţi să studieze domeniul turismului şi ospitalităţii, posibilitatea de a avea acces la un parcurs educaţional complet, care să-i pregătească cu adevărat atât pentru debutul în această industrie cât şi pentru o carieră la nivel de management în domeniu”, afirmă reprezentanţii American Hotel Academy.


Cele mai citite articole

Prev Next